دانلود پایان نامه، پایان نامه کارشناسی ارشد , مقاله، تحقیق، پاورپوینت در تمامی رشته ها

ترکیبات تشکیل دهنده چای ایرانی و خواص آن


در گذشته پیش از آنکه ترکیبات تشکیل دهنده چای ایرانی بر مردم آشکار شود، مصرف آن بین مردم متداول شد. در بسیاری فرهنگ‌ها در سراسر تاریخ، چای به عنوان یک معجون شفابخش تلقی شده‌است. بیش از هزار سال قبل راهبان بودایی به دلایل مذهبی آن را می‌نوشیدند و معتقد بودند که دارای نیروهای شفابخش است. براساس نتایج یک تحقیق گسترده در هلند، خطر سکته مغزی برای مردانی که روزانه چهار پنج فنجان چای می‌نوشند ۷۰ درصد کمتر است. یک تحقیق دیگر در سال ۱۹۹۳ اعلام کرد مصرف زیاد آن، حمله قلبی مهلک را کاهش می‌دهد.

چای ایرانی یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تئین و آنتی‌اکسیدان‌ها است، اما تقریباً بدون چربی، کربوهیدرات‌ها، یا پروتئین آن، دارای طعمی مطلوب است که کمی تلخ و گس می‌باشد. چای نوشیدنی محبوب در ایران است؛ و بیشتر مردم همه روزه آن را مصرف می‌کنند. در ادامه قصد داریم برای آشنایی بیشتر با این نوشیدنی دلچسب به بررسی تک تک ترکیبات آن بپردازیم.

ترکیبات چای ایرانی

ترکیبات چای ایرانی

ترکیبات چای ایرانی

 

 

 

1-کافئین

نوعی آلکالوئید محلول در آب است، کافئین خالص به شکل پودری کریستالی یا طعمی تلخ و نیز بدون بو می باشد. کافئین با دیگر آلکالوئیدها از جمله تیوفیلین (در چای) تیوبرومین (در دانه های کاکائو) مرتبط می باشد طبق تحقیقات انجام شده میزان کافئین چای ایرانی بین 5/2 تا 8/2 درصد است.

کافئین یکی از گروه های داروهای قدیمی قوی است و در بیشتر از 60 گونه گیاهی پیدا شده است.

کافئین دستگاه عصبی مرکزی، تنفسی و نیز گردش خون را تحریک می نماید همچنین دارای تاثیر ادرار آورد (دیورتیک) می باشد، سرعت اکسید شدن اسیدهای چرب را افزایش می دهد به همین دلیل ورزشکاران برای تسریع متابولیسم اسیدهای چرب بدن خود از کافئین استفاده می نمایند. کافئین مانع خستگی و کسالت می گردد و در نتیجه موجب ازایش بیداری می شود و در بهبود حالات روانی شخصی و تمرکز بهتر موثر است.

با توجه به این که کافئین موجود در چای ایرانی یک تحریک کننده بوده که تحریک آن بر روی ماهیچه ها به خصوص پا و قلب است بنابراین پمپاژ قلب کامل صورت گرفته و در نتیجه خون رسانی بهتری به اعضای مختلف بدن می شود.

2-تیوفیلین

نام دیگر تیوفیلین، دی متیل زانتین بوده و از نظر ساختاری و نیز فارماکولوژیکی شبیه کافئین می باشد اثرات آن در بدن عبارت است از: شل کردن عضلات، نایژه های ریه، افزایش جریان خون.

3-تانن

یک پلی فنول تلخ مزه است و از معایب آن می توان به ممانعت از جذب مواد معدنی به ویژه آهن اشاره نمود و موجب جلوگیری از اسهال می شود.

4-تیانین

در چای ایرانی چندین آمینواسید وجود دارد اما بیشترین میزان اسیدآمینه آن را تیانین تشکیل می دهد. عمده طعم مطلوب این نوشیدنی گوارا به خاطر وجود همین ماده است. هر چه مقدار تیانین بیشتر باشد قیمت چای هم بیشتر است. تیانین دارای اثر آرام بخش ضداسترس و همچنین کنترل کننده کورتیزول می باشد.

5-پلی فنول ها

از میان صد ها ترکیب شمیایی چای، مهم ترین آنها پلی فنول ها هستند که به عنوان یک نکته ی مثبت، آن ها می توانند نقش آنتی اکسیدانی را ایفا کرده و بر ضد رادیکال های اکسیژن که عامل برخی از بیماری های دژنراتیو (تخریبی) بدن هستند عمل می کنند.

گروهی از فیتوکمیکال ها هستند که در چای سبز به وفور یافت می شوند و دارای خاصیت ضدسرطانی و سبب پیشگیری از بروز بیماری های قلبی می شود طعم تلخ چای سبز به وجود پلی فنول ها نسبت داده شده است.

پلی فنول ها به طور قابل توجهی خصوصیات آنتی اکسیدانی، ضدسرطانی، ضدالتهاب، تولید حرارت از طریق فرآیندهای فیزیولوژی، پروبیوتیک بودن و ضد باکتریایی بودن را در بسیاری از مطالعات انسانی و حیوانی نشان داده اند.

کاتچین ها و پلی فنول های موجود در چای ایرانی در هنگام دم کردن آن تبدیل به ترکیبات قهوه ای یا قرمزی به نام تئوفلاوین و تئوروبیجین می شوند که روی کیفیت رنگ آن تاثیر می گذارند.

6-فلوراید

هر فنجان چای ایرانی حدود 2/0 میلی گرم فلوئور دارد در چای سبز میزان فلوئور از دیگر گونه ها بیشتر است فلوراید برای حفاظت از دندان ها ماده ای مفید به شمار می آید و موجب استحکام دندان ها می گردد و از ایجاد بوی بد دهان پیشگیری می کند همچنین دیواره عروق خونی را نیز محکم می کند.

7-ویتامین ها

ویتامینB_1 (تیامین)

کمک به تولید انرژی از طریق تبدیل غذا. افزایش اشتهاء و بهبود گوارش برای رشد و تولید مثل موردنیاز است.

ویتامینB_2 (ریبوفلاوین)

موجب سلامتی پوست، چشم ها و اعصاب و متابولیسم انرژی می شود.

ویتامینB_6

کمک به آزاد شدن انرژی غذا و افزایش متابولیسم انواع پروتئین می کند.

ویتامین C(اسیداسکوربیک)

موجب بهبود زخم و ترمیم شکستگی. مبارزه با برخی انواع شایع عفونت های ویروسی و باکتریایی می شود.

ویتامین K

باعث پیشگیری از لخته شدن خون و کمک به متابولیسم استخوان می گردد. کاروتن پس از گوارش، به ویتامین A تبدیل می شود و موجب بهبود بینایی و سلامتی پوست می شود. اسیدفولیک در ساخت گلبول قرمز و ژن نقش دارد.

8-موادمعدنی

منگنز برای رشد و نمو بدن ضروری است.

پتاسیم برای حفظ ضربان عادی قلب لازم می باشد.

روی برای رشد و نمو اندام های تناسلی ضروری است و کمک به بهبود زخم می کند.

9-فیبر

10-کربوهیدارت مانند پکتین

در این مقاله سعی شد اطلاعات جامعی در خصوص ترکیبات چای ایرانی ارائه شود. لطفا در بخش پایین این صفحه نظرات خود را در خصوص این مقاله بنویسید و در صورتی که مایلید در مورد موضوع خاصی مطالعه کنید به ما اطلاع دهید تا در اسرع وقت مطالب مربوطه جمع آوری شود و در سایت طعم ناب برای شما عزیزان ارائه شود.

انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۹

دستور پخت ماهی شور و ماهی دودی برای سفره غذا


ماهی شور و ماهی دودی

ماهی شور و ماهی دودی یکی از چاشنی های همیشگی سفره گیلانی می باشند. از زمان های قدیم برای حفظ و نگهداری طولانی مدت ماهی از روش دودی کردن یا شورکردن استفاده می شده است. شور و دودی کردن ماهی از روش‌های سنتی فرآوری ماهی است که موجب خوش طعم شدن و تاخیر در فساد ماهی می‌شود.

در شمال ایران گونه‌های مختلف ماهیان برای شور کردن مورد استفاده قرار می‌گیرند که از جمله آنها ماهی سفید و ماهی کولی است. برای تهیه ماهی شور، ابتدا ماهی طی مدت مشخصی زیر حجم انبوهی از نمک قرار داده شده و پس از نمک زدایی و فرآوری نهایی آماده مصرف می‌شود بنابراین مقدار نمک موجود در ماهی شور بسیار زیاد است.

ماهی شور و ماهی دودی

ماهی شور و ماهی دودی

 

 

گاهی اوقات برای خوش‌طعم‌تر شدن ماهی شور، آن را دودی می‌کنند. به این نحو که ماهی را چند روز در اتاقک‌های مخصوصی که در آنها با استفاده از چوب و خاک اره دود تولید می‌شود قرار می دهند و در نهایت ماهی دودی با رنگ طلایی به دست می‌آید.

اگر استانداردهای بهداشتی دودی کردن رعایت نشود ممکن است برخی از ترکیبات مضر دود روی سطح ماهی تجمع پیدا کند. هیدروکربن‌های معطر چند حلقه‌ای مهم‌ترین ترکیبات شیمیایی سرطان‌زای موجود در دود هستند و شاخص‌ترین آنها بنزو پیرن است. سقف مجاز بنزو پیرن در غذا 5 میکروگرم بر کیلوگرم است و بیش از آن خطر ابتلا به سرطان بویژه سرطان معده را به دنبال دارد. لذا در مقایسه با ماهی شور، خطر مصرف بی‌رویه ماهی دودی مضاعف است.

به همین خاطر تهیه ماهی شور و ماهی دودی از مراکز معتبراهمیت ویژه ای دارد. ما در فروشگاه طعم ناب این محصول را از افراد باتجربه در این زمینه تهیه می کنیم و در اختیار مشتریان عزیز قرار می دهیم تا با خیال راحت از آن استفاده کنند.

دستور پخت ماهی شور و ماهی دودی

ماهی شور یا دودی را بعد از خرید به چند قطعه با سایز دلخواه تقسیم کنید. و در یک ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید. در این مرحله به هیچ وجه ماهی را نشورید. در زمان مورد نیاز یک قطعه از ماهی را از ظرف بیرون بیاورید و با آب خوب بشورید. عموما از دو روش زیر برای سرو ماهی استفاده می شود:

سرخ کردن ماهی شور

این روش برای ماهی کولی (شورکولی) بسیار مناسب و مطبوع می باشد. داخل یک ماهیتابه کوچک یک قاشق غذاخوری روغن می ریزیم سپس برش ماهی را داخل ماهیتابه قرار می دهیم تا با شعله ملایم به آرامی سرخ شود. هر دو طرف ماهی باید با شعله ملایم گاز سرخ شود. بعد از سرخ شدن ماهی را داخل یک ظرف مناسب قرار می دهیم و پوست ماهی را به آرامی جدا می کنیم. حالا ماهی آماده مصرف است.

حرارت غیرمستقیم

ماهی را داخل یک ظرف گود قرار می دهیم بهتر از است از ظرف سفالی یا چینی استفاده کنید. منتظر می مانیم تا برنج به مرحله دم کشیدن برسد. در این لحظه ظرف حاوی ماهی را روی برنج قرار می دهیم و درب قابلمه را می گذاریم. منتظر می مانیم تا برنج پخته شود در همین حین ماهی نیز کاملا می پزد. طی روند پخت مقداری آب در ظرف ماهی جمع می شود. باید مراقب باشید که به هیچ وجه روی برنج نریزد چون بو و طعم نامطبوعی به برنج می دهد. ابتدا شعله اجاق گاز را خاموش کنید. در قابلمه را بردارید و منتظر بمانید تا بخار اولیه برنج از بین برود. سپس با احتیاط و به آرامی ظرف ماهی را از روی برنج بردارید. ماهی را به یک ظرف مناسب منتقل کنید و پوست ماهی را از آن جدا کنید. حالا ماهی آماده مصرف است.

پلو و ماهی شور

پلو و ماهی شور

 

همچنین روش های دیگری نیز برای پخت ماهی استفاده می شود اما چندان مرسوم نیستند. می توانید یک تکه ماهی شور را با پوست جلو آتش زغال بگذارید و هر چند دقیقه یک بار آن را برگردانید تا مغزپخت و برشته شود. یا ماهی شور را در کاغذ آلومینیومی بپیچید و در فر قرار دهید تا برشته شود.

ماهی دودی

می توانید از ماهی شور یا ماهی دودی به عنوان چاشنی در کنار غذاهایی همچون باقالی خورشت، باقالی پلو، گوجه خورش، آش ترش گیلانی، ترش تره، لوبیا پلو و کال کباب استفاده کنید و از طعم ناب غذاهای شمالی لذت ببرید.

معمولا مصرف متناسب و متعادل ماهی شور، به عنوان مثال یک بار در هفته، هیچ خطری برای مصرف‌کنندگان نخواهد داشت؛ اما مصرف مکرر و بی‌رویه ممکن است خطرناک باشد. از این رو نباید در مصرف ماهی شور و ماهی دودی افراط کرد. زیرا دریافت بیش از حد نمک از طریق مصرف بی‌رویه غذاهای شور، ژن‌های دخیل در سرطان معده را فعال کرده و نهایتا احتمال خطر سرطان معده را افزایش می‌دهد.

به یاد داشته باشید ماهی شور و ماهی دودی چاشنی غذا هستند نه یک وعده غذایی. به هیچ وجه نباید در مصرف آنها زیاده روی کرد. به عنوان مثال یک قطعه 5*8 سانت از برای مصرف 6 نفر در یک وعده کافی است. استفاده از ماهی شور و ماهی دودی و اشپل می تواند تاثیر خوبی روی افراد فشار پایین داشته باشد.

لطفا در بخش پایانی این صفحه نظرات خود را با ما درمیان بگذارید. اگر سوالی در خصوص مطالب ارائه شده دارید می توانید با ما درمیان بگذارید تا در اسرع وقت پاسخگوی شما باشیم. اگر دنبال موضوع خاصی هستید به ما اطلاع دهید تا مطالب لازم در آن زمینه را گردآوری کنیم و در سایت قرار دهیم.

امیدواریم مطالب ارائه شده در سایت طعم ناب برای شما دوستان عزیز مفید واقع شود.

انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۹

بسته بندی برنج


مقدمه

برنج، گياهي است كه بعلت نياز زيادي كه اغلب مردم جهان به آن دارند، در بين غلات بعد از گندم در سطح بسيار وسيعي از زمين‌هاي زراعتي برخي از كشورهاي مختلف جهان كشت مي‌گردد. كشت و كار برنج در دنيا و توليد آن از نظر كيفيت و كميت، داراي اهميت خاصي است، زيرا برنج، يكي از نباتاتي است كه دانه آن براي تامين غذاي اصلي بيش از نصف مردم جهان بكار مي‌رود. حدود 95 درصد برنج آسيا به مصرف داخلي رسيده و تنها حدود 5-4 درصد توليد در تجارت جهاني وارد مي‌شود. در بسياري از كشورهاي آسيايي، برنج هنوز به عنوان يك غذاي اصلي، بومي و سنتي در اين كشورها محسوب مي‌گردد. خاستگاه اصلي برنج، آسياي جنوب شرقي است و از آنجا بتدريج به ساير نقاط جهان راه يافته است. بنا بر اسناد تاريخي، كشت برنج در چين و هند پيشينه هفت هزار ساله دارد. در مورد ورود برنج به ايران، نظرهاي گوناگوني وجود دارد، برخي آن را به زمان هخامنشيان و عده‌اي به زمان ساسانيان و گروهي به دوره بعد از ورود عرب‌ها به ايران، نسبت مي‌دهند. بنا ابر اظهار لاتوفر، كشت برنج در ايران، پس از تسلط اعراب به ايران، رونق گرفته است.

برنج داراي جنس و گونه‌هاي زيادي است كه مهمترين جنس آن oryza و گونه زراعتي آن Sative است، كه در تغذيه انسان، نقش مهمي دارد و بدون عمليات تبديل در واحدهاي شاليكوبي، قابل مصرف غذايي نيست.

در اين مقاله، سعي بر نشان دادن اهميت غذايي برنج در رژيم غذايي برنج، نقش بسته‌بندي در نگهداري برنج و فعاليت كارگاه بسته‌بندي برنج در كشور مي‌باشد.

 

1-برنج در آسيا

برنج، يك غذاي اصلي براي مردم دنيا و بويژه قاره آسيا است. حدود 90 درصد برنج جهان، در اين منطقه توليد و مصرف مي‌شود. (جدول 1-1). بيشترين مصرف كننده‌هاي برنج، چين، هند، اندونزي و ميانمار، با مصرف 5/0 كيلوگرم مصرف روزانه و اروپا با مصرف 3 كيلوگرم در سال، كمترين مقدار را به خود اختصاص داده‌اند. برنج، همچنين يك غذاي عمده اصلي براي 4/2 بيليون نفر جمعيت در قاره آسياست و غير از كشور پاكستان و بخش‌هايي از هند و چين، تامين كننده دو سوم انرژي (كالري) مردم آسيا، محسوب مي‌گردد.

توليد برنج، بدليل افزايش عملكرد برنج در سال‌هاي 85-1967، اثرات مثبتي داشته است. اولاً، باعث كاهش قيمت برنج و بهره‌وري بالاي مردم روستايي و فقير شهر نشين در جنوب و جنوب شرق آسيا گرديد. ثانياً، مردم كم درآمد بهره‌مند شدند. با افزايش محصول، درآمد بسياري از كشاورزان خرده پا و حاشيه‌نشين كه بخش عمده اقشار كم درآمد را تشكيل مي‌دهند،‌ بالا رفت. همچنين، اين موفقيت باعث رضايت خاطر كلي در خصوص امنيت غذايي، كاهش سرمايه‌گذاري در بخش آبياري، تحقيقات كشاورزي، ترويج و ديگر بخش‌هاي روستايي مرتبط با افزايش توليد برنج، گرديد. در سال‌هاي 1990، مشكلاتي بدليل آزاد سازي اقتصادي و سياست‌هاي مالي شديد در توليد جهاني و ملي برنج، بوجود آمد. عليرغم، افزايش مصرف كود و ديگر نهادها، افزايش محصول نسبت به هزينه‌هاي صرف شده، با مشكلاتي روبرو شده و كل عوامل بهره‌وري، رو به كاهش گذاشت.

1-1-تقاضا براي برنج:

در مقابل سناريوي افزايش توليد برنج، ميزان تقاضا، با افزايش رشد، روبرو بود. علاوه بر آن، تقاضا براي برنج و غلات ديگر، پيچيده‌تر شد. تقاضا براي برنج در كشورهاي با درآمد كم و مصرف كربوهيدرات ارزان قيمت، براي تامين انرژي، بعنوان يك منبع اصلي، افزايش يافت. اين افزايش تقاضا در نتيجه ازدياد رشد در درآمد سرانه و همچنين ميزان بالاي نرخ رشد جمعيت در اين كشورها بود. تقاضا براي غذاهاي غله‌اي، بويژه در چين، بالا بوده و منجر به انبار كردن مقادير زياد واردات گندم، گرديد. افزايش تقاضا براي غلات، از جمله برنج در كشورهاي در حال توسعه و با درآمد پايين، حداقل، در دو تا سه دهه آينده نيز ادامه خواهد داشت.

از طريق ديگر، كشورهاي آسيايي با درآمد بالا، از عوامل كاهش تقاضا براي برنج و غذاهاي غله‌‌اي شدند، زيرا، ‌اولاً كاهش رشد جمعيت و ثانياً، افزايش سريع درآمد سرانه در كشورهاي ژاپن، كره و تايوان، منجر به تغييرات عادات غذايي مصرف كنندگاني كه از برنج و غلات دور شده و به غذاهاي ديگر روي آوردند، گرديد. در اين كشورها، كشش تقاضا براي برنج، پايين، نزولي و حتي در مواردي، منفي گرديد. رفاه اقتصادي در كشورهاي با درآمد متوسط و بالا، موجب افزايش كمي در مصرف سرانه برنج شد. (نمودار 3-1)

تغييرات زياد در رژيم غذايي. تمايل به پرداخت قيمت بالاتر به برنج با كيفيت بهتر، روي داد. اين وضعيت در آينده نيز با افزايش درآمد كشورها، ادامه خواهد يافت. تقاضا در كشورهايي با درآمد پايين و رشد بالاي درآمد سرانه، از برنج، به ميوه‌ها،‌ سبزيجات، محصولات جانوري و فرآورده‌هاي غذايي تغيير مي‌كند.

براي برنج، اين تغيير از برنج سفره به عنوان منبع اصلي كربوهيدرات به برنج فرآوري شده و جايگزين‌هاي غير برنج مي‌باشد.

در حالت تعادل، عليرغم كاهش محسوس در تقاضاي برنج در كشورهاي آسيايي با درآمد بالا، در مجموع، انتظار مي‌رود، تقاضا با رشد سريع در دهه‌هاي آينده ادامه يابد.

نرخ رشد جمعيت در آسيا كاهش داشته، اما عليرغم آن، جمعيتت هر ساله با نرخ 8/1- 7/1% در سال‌هاي 2010-1990، افزايش دارد.

همچنين كشش تقاضا براي برنج رو به كاهش گذاشته، اما به ميزان 2/0-15/0 درصد، در 16 سال آينده خواهد بود. با اين داده‌ها،‌ تقاضاي برنج در آسيا رشدي كمتر از 8/1 درصد نخواهد داشت و در منطقه جنوب آسيا، سالانه بالاتر از 2 درصد خواهد بود.

وضعيت توليد برنج ايرانی

بنا بر آمار نامه وزارت جهاد كشاورزي، سطح زير كشت شلتوك، 615347 هكتار، و توليد 931346/2 تن با عملكرد 4764 كيلوگرم در هكتار بوده است. 72/39 درصد توليد توسط كشاورزان مازندراني و 71/29 درصد توسط برنجكاران گيلاني توليد شده است. سه استان فارس، گلستان و خوزستان با 38/9، 65/7 و 92/5 درصد سهم در توليد شلتوك كشور، مقام‌هاي سوم تا پنجم را بخود اختصاص داده‌اند.

شاليكاران پنج استان، 38/93 درصد شلتوك كشور را توليد كرده‌اند. كمترين سهم در توليد شلتوك كشور با 39 تن به استان يزد تعلق داشته است. انواع برنج ایرانی : برنج هاشمی - برنج صدری - برنج هاشمی دودی - برنج صدری استخوانی - برنج طارم - برنج شیرودی - برنج فجر - برنج دمسیاه - نیمدانه - لاشه هاشمی و .... متوسط عملكرد در هكتار انواع گونه‌هاي شلتوك كشور، 4764 كيلوگرم در هكتار بوده است. استان‌هاي كهگيلويه و بويراحمد و كردستان به ترتيب با راندمان توليد 5948 و 1770 كيلوگرم در هكتار، بيشترين نو كمترين عملكرد را بخود اختصاص داده‌اند. براي سال 1383، سطح زير كشت 620000 هكتار و توليد 100/3 تن، پيش‌بيني شده است.

توليد برنج جهان:

سطح زير كشت شلتوك جهان، بر اساس آخرين آمار منتشره از سوي FAO در 15 سال گذشته (2004-1990) از 145776 هزار هكتار تا 156912 هزار هكتار، متغير بوده است. در سال 2004، بيشترين سطح زير كشت شلتوك مربوط به كشور هندوستان با 42500 هزار هكتار و پس از آن، كشور چين با سطحي معادل 92/71 ميليون هكتار را به خود اختصاص دادند، كه حدود 9/46 درصد سطح زير كشت شلتوك جهان مي‌باشد. در همين دوره، سطح زير كشت كشور ايران در سال 2004، 615 هزار هكتار بوده كه سهمي معادل 4/0% سطح زير كشت جهان را بخود اختصاص داده است. ميزان عملكرد شلتوك در جهان، طي سال‌هاي 2004-1990، همواره رو به افزايش داشته و اين امر بيانگر اين مطلب است كه عليرغم تغييرات سطح زير كشت و نوسانات در ميزان توليد و مقدار عملكرد، عموماً، روند افزايشي داشته است.

نتيجه‌گيري و پيشنهادات:

با توجه به مباحث و مطالب مطروحه، بسته‌بندي برنج، مستلزم توسعه و ارتقاء مي‌باشد. زيرا با محدوديت اشكال و انواع بسته‌بندي روبروست. براي كاهش ضايعات برنج، در زمان نگهداري و انبار ماني و مصرف، نياز به بسته‌بندي‌هاي مقاوم، اصولي و بازار پسند مي‌باشد. از سويي ديگر، در صورت اجراي موفقيت‌آميز طرح ملي خودكفايي برنج، امكان صادرات بيشتر برنج و انواع فرآورده‌هاي آن، به كشورهاي خارج نيز وجود خواهد داشت كه با بسته‌بندي اصولي و مطابق با استانداردهاي جهان، تجارت و كسب درآمد ارزي (به عنوان صادرات غير نفتي) نيز ميسر مي‌شود.

پيشنهادات:

1-حمايت از صنعت بسته‌بندي برنج با شيوه‌هاي نرم‌افزاري (برگزاري كارگاههاي آموزش، دوره‌هاي آموزشي و...) به صاحبان واحدهاي بسته‌بندي برنج و ارتقاء دانش فني آن‌ها.

2-حمايت مالي از صنعت بسته‌بندي توسط اعطاي تسهيلات بانكي با بهره كم به متقاضيان.

3-توسعه دانش فني و تكنولوژي صنعت بسته‌بندي و سرمايه‌گذاري در آن.

 

انتشار : ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷

میزان تولید و مصرف برنج در سطح جهانی


 فروشگاه دون دون

برای پی بردن به اهمیت برنج باید میزان تولید برنج و میزان مصرف برنج را در سطح جهان بررسی نمود 

برنج از قديمي ترين گياهاني است كه پس از گندم بيشترين سطح زير كشت اراضي كشاورزي را در جهان به خود اختصاص داده است و به عنوان غذاي اصلي ميليونها نفر در جهان بوده و نقش بارز در تغذيه، درآمد و اشتغال زايي دارداين محصول با سطح زير كشت حدود 161 ميليون هكتار و ميزان توليد 700 ميليون تن نزديک به دو سوم كالري مورد نياز براي بيش از دو ميليارد نفر در آسيا و يک سوم كالري مورد نياز يک ميليارد نفر در آفريقا و آمريكاي لاتين را تامين مي نمايد از كل برنج توليدي دنيا سالانه حدود 4-6 درصد در چرخه تجارت جهاني قرار ميگيرد و مابقي برنج توليدي صرف تأمين كالري روزانه مردم در كشورهاي عمده توليدكننده ميگردد.

مصرف برنج در سطح جهان

بيش از يكصد كشور در جهان، از كمترين تا مرفه ترين سطوح درآمدي، توليد برنج می کنند و یا مصرف برنج دارند. عمدتا تولید برنج توسط ميليونها كشاورز در كشورهاي در حال توسعه كه اندازه زمين آنها كمتر از يک هكتار است. برنج از درجه اهميت بسيار بالايي در كشورهاي در حال توسعه به خصوص در آسيا برخوردار است، در سال 2010 ميلادي بيش از 95 % كل توليد برنج و مصرف برنج جهان در بين كشورهاي در حال توسعه بوده كه از اين ميزان، قاره آسيا 90 درصد را به خود اختصاص داده است، چين و هندوستان بزرگترين كشورهاي توليد كننده برنج در جهان مي باشند ميانگين سرانه مصرف برنج در جهان حدود 65 كيلوگرم ميباشد.

كشورهاي اروپايي همراه با تركيه، مكزيک و كانادا به ترتيب با ميانگين 5/5 ، 8/7 ، 7/6 و 9/7 كيلوگرم كمترين سرانه مصرف برنج را داشته و بيشترين سرانه مصرف برنج نيز مربوط به كشورهايي نظير كامبوج، لائوس، ويتنام، ميانمار و اندونزي و تايلند بوده كه به ترتيب برابر با 292 ، 289 ، 216 ، 185 ، 160 و158 كيلوگرم ميباشد. همچنين، مصرف سرانه در دو كشور بزرگ توليد كننده برنج در جهان يعني هندوستان و جمهوري خلق چين نيز به ترتيب 93 و 76/7 كيلوگرم مي باشد

میزان تولید برنج در سطح جهان

از اواسط دهه شصت ميلادي، زمانيكه ارقام نيمه پاكوتاه منجر به انقلاب سبز گرديد. توليد برنج ساليانه 2/4 درصد افزايش يافت كه اين ميزان سريعتر از رشد جمعيت بوده ولي در دهه هاي آتي به دليل افزايش جمعيت و درآمد انتظار ميرود تقاضاي جهاني براي مصرف برنج هر ساله به ميزان سه درصد افزايش يابد.اين در حاليست كه افزايش عملكرد در واحد سطح در اغلب كشورهاي آسيايي بسيار محدود بوده و مهمتر اينكه نسبت زمينهاي كشاورزي به جمعيت در حال كاهش مي باشد، بنابراين بايد محصول بيشتر در زمين كمتر با نيروي كار، آب و آفت كشهاي كمتر توليد گردد.

براساس آمار سازمان خواربار کشاورزی (فائو)، طی سال‌های 2012 – 2001 میلادی، سطح زیر کشت و تولید شلتوک در جهان به ترتیب با متوسط نرخ رشد سالانه 0.7 و 1.7 درصد از 152 میلیون هکتار و 598 میلیون تن به 163 میلیون هکتار و 720 میلیون تن رسیده است. متوسط عملکرد نیز با برخورداری از متوسط نرخ رشد سالانه 1 درصد به 4410 کیلوگرم در هکتار در سال 2012 رسیده است. بدین ترتیب ملاحظه می‌شود که طی دوره مورد بررسی، سطح زیر کشت شلتوک در جهان تقریباً ثابت بوده و تولید آن با افزایش عملکرد، افزایش یافته است.

در بین کشورهای عمده تولیدکننده شلتوک در سال 2012 (چین، هند، اندونزی، ویتنام و تایلند)، چین و هند در مجموع با اختصاص سهم 45 درصدی سطح زیر کشت و 50 درصد تولید به خود، بیشترین شلتوک جهان را تولید می‌کنند. بیشترین و کمترین عملکرد به ترتیب متعلق به کشور چین با متوسط 6833 کیلوگرم شلتوک در هکتار و کشور تایلند با متوسط 3000 کیلوگرم شلتوک در هکتار بوده است سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرد، میزان تولیدات جهانی غلات در سال 2016 به رقم 2521 میلیون تن رسید که تنها 0.2 درصد پایین تر از تولید سال گذشته محاسبه شده و سومین رکورد بالای جهانی در این خصوص به شمار می رود. فائو همچنین پیش بینی می کند که تولید برنج در سال زراعی پیش رو در پی عادی شدن وضعیت جوی در شمال شرق آسیا بهبود یابد.

چراکه در مدت دو فصل زراعی گذشته باران های نامنظم تاثیر نامطلوبی را بر تولید برنج در این منطقه تحمیل کرده بود. با این وجود میزان جهانی تولید برنج در مدت پیش بینی شده به رغم قیمت های نه چندان جذاب برای کشاروزان، با یک درصد رشد در مقایسه با سال گذشته به میزان 495 میلیون تن توسط فائو تخمین زده شده است.


 

میزان تولید و مصرف برنج در سطح جهانی
انتشار : ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷

دانلود رایگان مقاله تجارت الکترونیکی ، نقاط قوت و ضعف آن


چکیده:

بسیارى از اقتصاد دانان، متخصصان و آینده نگرها بر این عقیده اند که در سال هاى اخیر انقلابى مشابه انقلاب صنعتى به وقوع پیوسته است که جهان را وارد عصر اطلاعات ساخته است و بسیارى از جنبه هاى اقتصادى، اجتماعى و فرهنگى حیات بشر را وارد دستخوش تحولى عمیق نموده است. یکى از ابعاد این تحول، تغییرات عمیقى است که در روابط اقتصادى بین افراد، شرکت ها و دولت ها به وجود آمده است. مبادلات تجارى بین افراد با یکدیگر، شرکت ها با یکدیگر و افراد با شرکت ها و دولت ها به سرعت از حالت سنتى خود که عمدتاً مبتنى بر مبناى اسناد و مدارك کاغذى است خارج شده و به سوى انجام مبادلات از طریق بهره گیرى از سیستم هاى مبتنى بر اطلاعات الکترونیکى در حرکت است. تجارت الکترونیکى به دلیل سرعت، کارایى، کاهش هزینه ها و بهره بردارى از فرصت هاى زودگذر عرصه جدیدى را در رقابت گشوده است تا آنجا که گفته مى شود عقب افتادن از این سیر تحول نتیجه اى جز منزوى شدن در عرصه اقتصاد جهانى نخواهد داشت. اما این تجارت الکترونیک علاوه بر نقاط قوت، شامل نقاط ضعفی نیز میباشد. لذا در این مفاله نشان می دهد تجارت الکترونیک، نقاط قوت و ضعف آن بررسی شده است. در ابتداي مقاله تعریفهاي متعدد تجارت الکترونیک آورده شده است و سپس گامهاي یک تجارت الکترونیکی تشریح گردیده است و در انتهاي مقاله مزایاي تجارت الکترونیک از مناظر مختلف و موانع حاصل از استقرار آن مورد بحث قرار گرفته است.

 

دانلود فایل

 

مقاله ISI با ترجمه - تاثیر فناوری RFID روی تصمیم گیری های زنجیره ی تامین با بی دقتی های انبارداری


Impact of RFID technology on supply chain decisions with
inventoryinaccuracies

تاثیر فناوری RFID روی تصمیم گیری های زنجیره ی تامین با بی دقتی های انبارداری

 

 

a b s t r a c t
Inventoryinaccuraciesarecostlyandprevalentinmanyindustries.This paper focuses on the impact of RFID technologyadoptiononsupplychaindecisionswithshrinkageandmisplacementproblemsinthe Internet of Thing(IoT).Weassumethatthesupplychainconsistsofonesupplierandoneretailerthat sell asingle product to the customer.By assuming that demand is uniformly distributed,and considering the factors of the fixed investment cost,tag price and shrinkage recovery rate,both RFID and non-RFID cases are analyzed under two scenarios:(1)in the centralized supply chain,the News vendor modelis applied toinvestigatetheimpactofapplyingRFIDtechnologyoninventorycontrolpolicyandsupply chain profit; (2)in the decentralized supply chain,the wholesale pric contractis for mulated to characterize the supply chain partners’ decisions on ordering quantity,wholesale price and profits. We find that when the fixedcostandvariabletagcostofRFIDtechnologyaresharedbetweentheretailer and the manufacturer,theretailerismuchmoresensitivethanthesuppliertothesharingproportionof RFID fixed investmentcostas well as the tag price

 

چکیده

بی دقتی های انبارداری اشتباه پرهزینه و رایج بسیاری از صنایع می باشد. این مقاله روی تاثیر استفاده از فناوری RFID در تصمیم گیری های زنجیره ی تامین با مشکلات جابجایی و انقباض در اینترنت اشیا (IoT) متمرکز است. فرض می کنیم که زنجیره ی تامین شامل یک منبع و یک خرده فروش است که یک محصول را به مشتری می فروشد. با فرض اینکه تقاضا به صورت یکنواخت توزیع شده است، و با در نظر گرفتن عوامل ثابت هزینه ی سرمایه گذاری، برچسب قیمت و نرخ بازیابی انقباض، زنجیره ی تامین مبتنی بر RFID و زنجیره ی تامین بدون RFID را تحت دو سناریو زیر تجزیه و تحلیل کردیم: (1) در زنجیره ی تامین متمرکز، مدل روزنامه فروش برای بررسی تاثیر به کارگیری فناوری RFID روی سیاست کنترل موجودی و سود زنجیره ی تامین به کار برده شد؛ (2) در زنجیره ی تامین غیرمتمرکز، قرارداد قیمت عمده فروشی برای توصیف تصمیمات شرکای زنجیره ی تامین در خصوص مقدار سفارش، قیمت عمده فروشی و سود، فرموله شد. ما یافتیم که وقتی هزینه ی ثابت و هزینه ی متغیر برچسب فناوری RFID بین خرده فروش و تولید کننده تقسیم می شود، خرده فروش نسبت به تولید کننده در خصوص اشتراک گذاری بخش هزینه ی ثابت سرمایه گذاری RFID و همچنین قیمت برچسب، حساس تر است.

 

 

 

دانلود مقاله انگلیسی رایگان

سال انتشار : 2015

تعداد صفحات انگلیسی : 9

برای دریافت ترجمه فارسی به hoopadrayaneh@gmail.com ایمیل بزنید

تماس با ما

 

مقاله ISI با ترجمه فارسی - معماری شهر هوشمند و برنامه های کاربردی مبتنی بر IoT آن


Smart City Architecture and its Applications based on IoT

معماری شهر هوشمند و برنامه های کاربردی مبتنی بر IoT آن

 

Abstract
Wireless sensor networks have increasingly become contributors of very large amounts of data. The recent deployment of wireless sensor networks in Smart City infrastructures has led to very large amounts of data being generated each day across a variety of domains, with applications including environmental monitoring, healthcare monitoring and transport monitoring. To take advantage of the increasing amounts of data there is a need for new methods and techniques for effective data management and analysis to generate information that can assist in managing the utilization of resources intelligently and dynamically. Through this research, a Multi-Level Smart City architecture is proposed based on semantic web technologies and Dempster- Shafer uncertainty theory. The proposed architecture is described and explained in terms of its functionality and some real-time context-aware scenarios

 

چکیده

شبکه های حسگر بی سیم به طور فزاینده مقادیر بسیار زیاد داده را مشارکت می دهند. استقرار شبکه های حسگر بی سیم در زیرساخت شهر هوشمند منجر به تولید مقادیر زیاد داده در حوزه های مختلف با برنامه های کاربردی مختلف شامل نظارت بر محیط زیست، نظارت بر بهداشت و نظارت بر حمل و نقل شده است. برای استفاده از مزایای افزایش مقدار داده نیاز به روش های جدید و تکنیک هایی برای مدیریت و تجزیه و تحلیل موثر داده است تا بتوان اطلاعاتی تولید کرد که قادر باشند در مدیریت استفاده از منابع به صورت هوشمندانه و پویا کمک کنند. در این تحقیق، یک معماری چند سطحی شهر هوشمند مبتنی بر فناوری وب معنایی و تئوری عدم قطعیت Dempster Shafer ارائه شده است. معماری ارائه شده از نظر عملکرد و برخی از سناریوهای زمان واقعی مبتنی بر متن شرح داده شده است.

 

 

دانلود مقاله انگلیسی رایگان

سال انتشار : 2015

تعداد صفحات انگلیسی : 6

برای دریافت ترجمه فارسی به hoopadrayaneh@gmail.com ایمیل بزنید

تماس با ما

 

 

لیست پایان نامه های ارشد روانشناسی


لیست پایان نامه های روانشناسی

دانشجویان گرامی

از لیست زیر پایان نامه خود را انتخاب نمود و عنوان و شماره آن را بهhoopadrayaneh@gmail.com ایمیل بزنید تا فهرست مطالب و سایر اطلاعات(هزینه اماده سازی و مدت زمان) به شما اعلام گردد

 

تماس با ما

 

 

R01 - اثر بخشی نقاشی درمانی بر میزان پرخاشگری و استرس

R02 - مطالعه اثرات هایپرلیپیدمی تجربی بر رفتار اضطرابی و واکنش به درد حرارتی در موش سوری

R03 - بررسی ارتباط روان رنجور خوبی، تعلل ورزی و اعتیاد به اینترنت با پیشرفت تحصیلی در دانش آموزان دختر پایه دوم و سوم مقطع متوسطه

R04 - تاثیر آموزش مدیریت استرس مبتنی بر ذهن آگاهی بر افزایش سلامت روانی دانش آموزان دختر

R05 - مقايسه ابعاد شخصيت ، شخصيت جامعه پسند و سلامت روان در شهروندان همزيست با حيوان خانگي ، گياه آپارتماني و شهروندان غير همزيست

R06 - تاثیر مداخلات فراشناختی بر اضطراب و افسردگی قبل از عمل در بیماران جراحی

R07 - اثربخشی قصه درمانی بر کاهش علائم پرخاشگری کودکان پیش دبستانی

R08 - بررسی اثربخشی آموزش مهارتهای اجتماعی بر اضطراب اجتماعی و سلامت اجتماعی دانش آموزان دختر سال سوم مقطع متوسطه

R09 - اثربخشی آموزش مهارت سخت رویی بر میزان امید به زندگی و استرس ادراک شده معتادان مراکز ترک اعتیاد

R10 - مقایسه اثربخشی درمان شناختی رفتاری گروهی، تعدیل سوگیری شناختی، و ترکیب درمان شناختی رفتاری گروهی با تعدیل سوگیری شناختی بر شدت نشانه های اختلال وسواس- بیاختیاری، باورهای وسواسی، و رفتارهای وسواسی در نمونه غیربالینی

R11 - بررسی راهبردهای مقابلهای با استرس وحمايت اجتماعی در زنان با بيماریMS و ارتباط آن با شخصیت نوع A در همسران آن ها

R12 - اعتباريابي و هنجارسازي پرسشنامه بهزيستي اجتماعي کيز در زنان و مردان تهراني

R13 - بررسی پیشبینی کننده ھای روانشناختی معلمان موفق در مقایسه با معلمان عادی

R14 - بررسی اثر بخشی معنویت درمانی بر اضطربا مرگ و تاب آوری سالمندان مقیم خانه سالمندان

R15 - اثربخشی برنامه مداخله اي کودکان طلاق بر بهبود راهبردهاي خودکنترلی و سازه هاي تاب آوري آنان

R16 - بررسی تأثیر بیوفیدبک با دستگاه محقق ساخته بر کاهش علائم اضطراب واضطراب انتظار

R17 - اثر بخشی دارو درمانیو درمان ترکیبی (دارودرمانی و روان درمانی ) بر کاهش مشکلات روان شناختی در معتادان

R18 - مکانیزم تحول نشانه هاي مرضی بر پایه تعامل سبکهاي دلبستگی و راهبردهاي مقابله با تنیدگی در سالمندان تهرانی مبتلا به بیماریهاي مزمن جسمانی

R19 - اثربخشی آموزش ذهن آگاهی بر سلامت روان و شدت نشانه هاي اختلال استرس پس از سانحه جانبازان بستري شده در بیمارستان شهید رجایی اصفهان

R20 - بررسی اثر بخشی آموزش مهارت مقابله با استرس تنظیم هیجانی بر کاهش درد و بهبود کیفیت زندگی زنان مبتلا به کمر درد مزمن

لیست پایان نامه ارشد مهندسی کشاورزی


لیست پایان نامه های حسابداری

دانشجویان گرامی

از لیست زیر پایان نامه خود را انتخاب نمود و عنوان و شماره آن را بهhoopadrayaneh@gmail.com ایمیل بزنید تا فهرست مطالب و سایر اطلاعات مورد نیاز به شما اعلام گردد

 

تماس با ما

 

 

 

 

k01 - مطالعه روابط صفات زراعی، عملکرد و اجزای عملکرد در هیبریدهای ذرت علوفه ای با استفاده از روشهای آماری

k02 - افزایش انحلال پذیری کورکومین با استفاده از پلیمر PVPK-30

k03 - تعیین و اولیویت بندی موانع توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی با روش AHP

k04 - شناسايي و اولويت بندي رويكردها و سياستهاي توسعه صنايع مرتبط به بخش كشاورزي با تاكيد بر شهركهاي كشاورزي و صنايع تبديلي

k05 - تعیین و اولویت بندی موانع موجود برای تولید محصولات ارگانیک با استفاده از روش AHP

k06 - بررسی توان اکولوژیکی حوزه آبریز و اراضی پیرامون تالاب پریشان براي احیاي جنگل ها و مراتع با استفاده از AHP

 

k07 - بررسی تغييرات فعاليت آنزيم پکتيناز در جدايههای جهش يافته قارچ Trichoderma reesei پرتو تابی شده با اشعه گاما

 

k08 - بررسی و تحلیل مسیرهاي بازاریابی خربزه

k09 - بررسي شرايط بهینه تکثیر ريشه آرنبیااكروما و تولید رنگدانه توسط آن

k10 - شناسائی و ارزیابی اثر برخی گیاهان داروئی بر انعقاد خون به روش کموانفورماتیک

k11 - بررسی آثر آنتی باکتریال عصاره هیدروالکلی گیاهان دارویی لیموترش (Citrus limon) و عناب (Zizyhphus zizypus) بر چند گونه باکتری در شرایط آزمایشگاه

k12 - اثر کود سبز و سطوح مختلف خاکورزی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت

k13 - ارزیابی توان اکولوژیک شهرستان جیرفت جهت کاربری کشاورزی با استفاده ازGIS

k14 - بررسی جایگاه ھای ژنی کمی مرتبط با صفات مھم زراعی در جو از طریق نقشه یابی ارتباط (Association mapping)

 

k15 - بررسی سم زادیی از فوزاری توکسن DON توسط ژن استیل ترانسفر از قارچی Fusarium sporotrichioides

 

k16 - بررسی ترکیب پذیری و هتروزیس در لاین ها و ترکیبات سینگل کراس ذرت شیرین و فوق شیرین

k17 - جداسازي و تعیین مشخصات ریزماهواره از خرما

k18 - بررسي خصوصيات رشدي اسپاون و ميوه دهي چند ژنوتيپ بومي از قارچ خوراكي دكمه (Agaricus bisporus) در منطقه خراسان رضوي

 

k19 - ارزیابی اثرات توسعه بر محیط زیست احداث کارخانه استحصال طلای معدن چشمه زرد نیشابور

k20 - اثرخشکی بر خصوصیات كمی و كیفی توده های مختلف گیاه دارويی گل همیشه بهار در بستر ورمی كمپوست

k21 - بررسی سازگاری و مقایسه عملکرد ده رقم سویا در شرایط آب و هوایی ایرانشهر

k22 - بررسی خصوصیات میسلیومی چندین ژنوتیپ بومی قارچ دکمه ای خوراکی در خراسان رضوی

k23 - امکان فرمولاسیون کورکومین از نانو ذارت

k24 - کلونینگ و توالي یابي ژن لیکوپن بتا-سیکلاز از برخي دونالیلاھاي جداسازي شده از دریاچه ھاي شور ایران

k25 - اثر ضد قارچی روغن فرار گیاه اکالیپتوس گونه سیتریودورا علیه بیماری پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی

k26 - تخليص نوکلئوپروتئين ويروس N2 و H آنفلوانزای پرندگان

k27 - بررسی تاثیر نوسانات ارز بر صادارت بخش های مختلف اقتصادی ( صنعت،کشاورزی و خدمات )

k28 - ارزيابی اثرات زيست محيطی محل دفن بهداشتی پسماند شهری شهرستان پيرانشهر

k29 - بررسی تأثیر صندوق اعتبارات خرد بر توانمند سازی زنان روستایی

K30 - بررسی آلرژی توالی های ورودی به برنج با روش بیوانفورماتیک

k31 - اثر تاريخ اولین آبیاري و كود دهی بر عملکرد زعفران در شهرستان خواف

k32 - تاثیر سطوح مخلف تنش بر عملکرد و اجزای عملگرد ژنوتیپ های سویا در اورمیه

k 33 - بررسی تأثیر صندوق اعتبارات خرد بر توانمند سازی زنان روستایی (مطالعه موردی: استان قزوین)

k34 - بررسی روابط منبع و مخزن بر عملکرد دانه واجزاء آن در آفتابگردان

k 35 - ارزيابی اثر اجرای طرح ملی افزايش تولید برنج بر کارايی فنی مزارع شالیکاری شهرستان رشت

k 36 - مقایسه اثر کودهای آلی، بیولوژیکی وشیمیایی بر روند رشد و عملکرد و اجزای عملکرد ذرت

k 37 - بررسي اثر امواج فراصوت بر رشد و توليد متابوليتهای اوليه و ثانويه در جلبک دوناليلا سالينا

k 38 - بررسی تاثیر مختلف نیتروژن، فسفر و پتاسیم بر رشد و نمو، عملکرد دانه و میزان اسانس زیره سبز در فسا

k 39 - تاثیرات قیمت مواد عذایی بر امنیت غذایی در ایران طی دوره 1360-1390

k 40 - آمایش سرزمین منطقه شینه با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)

k 41 - بررسی کشت درون شیشه اي گیاه دارويی، انحصاري و در معرض تهديد گونه پونه ساي البرزي

k 42 - بررسی جریان انرژی از ریشه به اندام های هوایی در گیاه مدل آرابیدوپسیس تالیانا

لیست پایان نامه های مهندسی صنایع


لیست پایان نامه های مهندسی صنایع

دانشجویان گرامی

از لیست زیر پایان نامه خود را انتخاب نمود و عنوان و شماره آن را بهhoopadrayaneh@gmail.com ایمیل بزنید تا فهرست مطالب و سایر اطلاعات(هزینه اماده سازی و مدت زمان) به شما اعلام گردد

 

تماس با ما

 

 

s01 - انتخاب ترکیب سبد تسهیلات اعطایی براي موسسات مالی با استفاده از تکنیک هاي بهینه سازي

 

s02 - ارائه یک سیستم پشتیبانی تصمیم بر اساس فرایند تحلیل شبکه اي فازي و شبکه ي عصبی هوشمند براي انتخاب ماشین ابزار در یک سیستم تولید انعطاف پذیر

 

s03 - توسعه مدل ارزیابی سیستم مدیریت کیفیت در شرکت هاي هوایی داخلی

 

s04 - طراحی وپیاده سازی مدل مفهومی مدیریت دانش مبتنی بر کارت امتیازی متوازن (BSC) وتئوری بازی با همکاری



s05 - طراحی یک مدل مفهومی شناسایی فرایندهای کسب کار در شرکت های نرمافزاری مبتنی بر ابزار QFD , ANP

 

s06 - ارائه مدلي مفهومي براي شناسايي فعاليت هاي اقتصادي با هدف توسعة (GT) استفاده از روش تكنولوژي گروهي خوشه هاي صنعتي كشور

 

s07 - ارزیابی اثر سیستم ERP بر عملکرد مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) بر اساس مدل RFM

 

s08 - توسعه مدل مديريت ارتباط با مشتري با تاكيد بر هويت سازماني

 

s09 - ارائه یک چارچوب مرحله ای مبتنی بر تلفیق مدل تعالی سازمانی، کارت امتیازی متوازن، تحلیل SWOT برای تدوین نقشه راه سازمانی

 

s10 - توسعه يك مدل بهينه سازي امتزاج با اهداف طراحي اثرزدا در محيط فازي

 

s11 - زمانبندي چند پروژ هاي با هدف کاهش ریسک عدم دسترسی به منابع و هزینه با رویکرد زنجیره بحرانی

 

s12 - بالانس خطوط مونتاژ موازی مدل مختلط (نوع اول) با رویکردمحدودیت دوگانه منابع بر اساس الگوریتم زنبورعسل

 

s13 - ارائه روشی جهت مدیریت ریسک در فرآیند توسع محصول جدید در صنایع خودرو سازی ایران

 

s14 - مدیریت ریسک در زنجیره تأمین با رویکرد QFD

 

s15 - طراحی سیستم پشتیبان تصمیم برای بهینه سازی فرآیند نگهداری ، تعمیرات و بهره برداری در صنایع پتروشیمی مبتنی بر رویکرد تصمیم گیری مارکوف

 

s16 - ارائه مدلي براي پيشبيني قابليت اطمينان انسان با استفاده ازشبکه هاي عصبي مصنوعي

 

s17 - ارائه مدل قیمتگذاری و کنترل موجودی بصورت همزمان برای کالاهای فسادپذیر در زنجیرهتامین سه سطحی

 

s18 - تدوين مدل پوياي چند هدفه مديريت پرتفوليو (سبد بهينه پروژه ها) در شرايط عدم قطعيت

 

s19 - بالانس خط مونتاژ U شکل مدل مختلط با رویکرد محدودیت دوگانه منابع بر اساس الگوریتم بهینه سازی مبتنی بر جغرافیای زیستی

 

 

 

 

لیست پایان نامه های مهندسی صنایع

دانشجویان گرامی

از لیست زیر پایان نامه خود را انتخاب نمود و عنوان و شماره آن را بهhoopadrayaneh@gmail.com ایمیل بزنید تا فهرست مطالب و سایر اطلاعات(هزینه اماده سازی و مدت زمان) به شما اعلام گردد

 

تماس با ما

 

لیست پایان نامه علوم تربیتی


لیست پایان نامه های علوم تربیتی

دانشجویان گرامی

از لیست زیر پایان نامه خود را انتخاب نمود و عنوان و شماره آن را بهhoopadrayaneh@gmail.com ایمیل بزنید تا فهرست مطالب و سایر اطلاعات(هزینه اماده سازی و مدت زمان) به شما اعلام گردد

 

 

تماس با ما

 

 

 

t01 - بررسی رابطه میان دینداري و بهداشت روان دانشجویان

t02 - ارزیابی میزان عملکرد دانش آموزان دختر وپسر پایه چهارم ابتدایی شهر امیرآباد در حیطه هاي محتوایی ریاضیات برپایه معیارهاي بین المللی

t03 - بررسی تأثیر استفاده از نرمافزار کیفالکترونیکی برانگیزشتحصیلی، مهارتهايپژوهشی و پیشرفتتحصیلی دانشآموزاندختر دوره دوم متوسطه در درس زیستشناسی شهرستان پاکدشت

t04 - بررسی تطبیقی مدار حرکت تربیتی انسان در مکتب اسلام و اگزیستانسیالیسم و نقش آن در آموزش عالی

t05 - بررسی تطبیقی موضوع محیط زیست در کتابهای علوم تجربی و علوم اجتماعی پایه ششم دبستان در کشور های ایران و عراق

t06 - رابطه هوش فرهنگي و نظام ارزشهاي مديران در دانشگاه هاي شهرستان رفسنجان

t07 - طراحی برنامه درسی برای مربیان سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور بر اساس نیاز های آموزش آنان

t08 - مطالعه مطلوبیت شیوه مرسوم ارزشیابی اساتید و ارائه الگوی مناسب برای نظام آموزشی دانشگاه پیام نور

t09 - بررسي عوامل موثر بر باورهاي انگيزشي و راهبردهاي يادگيري خودتنظيم در فراگيران آموزش از راه دور

t10 - مطالعه ویژگی های کارآفرینی مدیران دبیرستان های شهر مشهد

t11 - تاثیر فیلم های تاریخی بر پیشرفت تحصیلی درس تاریخ پایه پنجم ابتدایی شهرستان قم

t12 - رابطه بین سلامت سازمانی با مدیریت دانش مدیران دانشگاه علامه طباطبایی

t13 - مطالعه مهارتهاي فراشناختی و رابطه آن با یادگیري از دیدگاه دبیران مقطع متوسطه شهرنهاوند

t14 - نقش مدارس در ایجاد و ارتقاء سرمایه اجتماعی از دیدگاه معلمان آموزش و پرورش منطقه جلگه اصفهان

t15 - مبانی فلسفی تئوري مدیریت z و بروکراسی با تأکید بر مبناي معرفت شناسی

t16 - بررسي رابطه صلاحيتهای حرفه ای با فرسودگي شغلي معلمان و سبک رهبری مدیران دوره راهنمایي شهر یاسوج

t17 - بررسي روشهاي انتقال مؤثر آموزه هاي مهدويت به كودكان دوره ابتدائي از ديدگاه مربيان كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان اصفهان

t18 - مطالعه رابطه هوش اخلاقی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دوره دوم متوسطه شهر دلفان

t19 - بررسی میزان اهمیت ویژگیهاي مرتبط با کیفیت آموزشی در مدارس ابتدایی شهرستان رشت

t20 - بررسی جایگاه معرفت شناسی فناوري هاي آموزشی نوین در تعلیم و تربیت و استلزامهاي تربیتی آن

t21 - تحلیل محتوای کتاب های داستانی منتشر شده در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سال های 1360 تا 1390

t22 - بررسي رابطه موضع كنترل، هوش معنوي، با انطباق پذيري مسيرشغلي مديران آموزش و پرورش شهر اصفهان

t23 - تبین سهم رفتار دینی و سبک زندگی و تربیتی والدین بر التزام عملی فرزندان

t24 - رابطه یادگیری سازمانی با سرمایه فکری در مدیران آموزش و پرورش استان تهران

t25 - بررسی رابطه فرایند مدیریت دانش با عملکرد فردی دبیران زن مقطع متوسطه شهر نقده

t26 - ارزشیابی محتوایکتب درسی تعلیمات دینی دوره راهنمایی از حیث به کارگیری علایم نشانه گذاری در سال تحصیلی 88-89

t27 - نيازسنجی آموزشی کارکنان سازمان قضایی نيروهای مسلح کشور

t28 - تحلیل محتوای کتابهای مطالعات و علوم اجتماعی، جامعه شناسی دوره متوسطه مبتنی بر مباحث روز جهانی

t29 - مطالعه سلامت سازمانی و رابطه آن با موفقیت تحصیلی دانش آموزان مقطع راهنمایی مدارس دخترانه منطقع 3 آموزش و پرورش شهر تهران

t30 - ارزیابی سطح خوانایی محتواهای آموزشی تهیه شده برای بیماران در زمینه بیماری های قلبی و عروقی به زبان فارسی

t31 - بررسی و مقایسه دلالتهاي تربیتی از نگاه دو مکتبرئالیسم اسلامی و لیبرالیسم

t32 - مطالعه سرمایه اجتماعی معلمان و رابطه آن با سازگاری اجتماعی و عملکرد تحصیلی دانش آموزان پنجم ابتدایی شهر ری

t33 - مطالع رابطه عادت های مطالعه با انگیزه پیشرفت تحصیلی در دانش آموزان پسر مدارس عادی غیر دولتی و تیز هوش دوره اول متوسطه

t34 - تحلیل جایگاه مولفه های تربیت شهروندی در محتوای برنامه درس مطالعات اجتماعی پایه ششم دوره دبستان

t35 - مقايسه ويژگيهاي شخصيتي دانشجويان بر پايه دانشگاه محل تحصيل و ويژگيهاي فردي با استفاده از مدل آلپورت

t36 - بررسی راهکار هاي افزایش عزت و کرامت زن مسلمان درعرصه اجتماعی و ارائه مدل تربیتی آن

t37 - رابطه مدیریت دانش با سرمایه اجتماعی

t38 - بررسی رابطه بین یادگیری سازمانی وتوانمدسازی کارکنان بیمه ایران شعب استان تهران

t39 - تاثیر استفاده از چندرسانه ای با رویکرد پروژه محور در یادگیری و انگیزه هنرجویان رشته کامپیوتر شهرستان بیرجند

t40 - بررسی رابطه سبک های رهبری مدیران مراکز پیش دبستانی با رضایت شغلی مربیان آنها در شهر بوشهر

t41 - نقش فناوري آموزشی بر انگیزه پیشرفت تحصیلی، خودکارآمدي و عملکرد تحصیلی در دانش آموزان پسرمدارس(عادي و هوشمند)سال هفتم شهرستان سبزوار

t42 - بررسی و مقایسه دلالتهاي تربیتی از نگاه دو مکتبرئالیسم اسلامی و لیبرالیسم

 

 

لیست پایان نامه های علوم تربیتی

دانشجویان گرامی

از لیست زیر پایان نامه خود را انتخاب نمود و عنوان و شماره آن را بهhoopadrayaneh@gmail.com ایمیل بزنید تا فهرست مطالب و سایر اطلاعات(هزینه اماده سازی و مدت زمان) به شما اعلام گردد

 

تماس با ما

موضوعات پایان نامه حسابداری


لیست پایان نامه های حسابداری

دانشجویان گرامی

از لیست زیر پایان نامه خود را انتخاب نمود و عنوان و شماره آن را به hoopadrayaneh@gmail.com ایمیل بزنید تا فهرست مطالب و سایر اطلاعات مورد نیاز به شما اعلام گردد

 

تماس با ما

 

h20 - اولویت بندی ارکان کیفیت گزارش حسابرسی با استفاده ازتحلیل سلسله مراتبی فازی (AHP)

h21 - اثر کیفیت اقلام تعهدی و پایداری سود بر ضریب واکنش سود

h22 - اثر محدودیت های مالی بر مصرف وجه نقد و عملکرد شرکت

h23 - ارتباط سرمایه گذاری و اهرم مالی با سرمایه در گردش عملیاتی شرکت ها

h24 - ارتباط میان نقدشوندگی سهام حاکمیت شرکتی و ارزش شرکت های پذیرفته شده در بورس ارواق بهادار تهران

h25 - ارزیابی انعطاف پذیری مدیریت سود

h26 - ارزیابی رابطه و سودمندي اطلاعات مالی بین سود(زیان) پیش بینی شده در دورهای گذشته سود و زیان بورس

h27 - بررسی اثر محدویت های مالی بر فرصت های سرمایه گذاری در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار

h28 - بررسي ارتباط ارزشي اطلاعات حسابداري در شركت هاي توليدي پذيرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

h29 - بررسی ارتباط بین افزوده اقتصادی و چرخه تبدیل وجه نقد در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

h30 - بررسی ارتباط بین اهرم نقدینگی و مدیریت سود واقعی

h31 - بررسي ارتباط بين برخي سازوكارهاي حاكميت شركتي و هزينه حقوق صاحبان سهام در شركت هاي پذیرفته شده در بورس

h32 - بررسی ارتباط بین پایداری سود و نوسان پذیری سود در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

h33 - بررسی ارتباط بین حاکمیت شرکتی و هزینه حسابرسی در شرکتهای پذیرفته شده در بورس

h34 - بررسی ارتباط بین مدیریت جریان نقدی و اجزای آن با عملکرد مالی شرکت های پذیرفته شده در بورس تهران

h35 - بررسی ارتباط میان عدم تقارن اطلاعاتی و هزینه سرمایه در بورس اوراق بهادار تهران

h36 - بررسی تاثیر انعطاف ناپذیری هزینه ها بر ساختار سرمایه شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران (با تاکید بر توع صنعت)

h37 - بررسی تاثیر بدهی اندازه شرکت و نقدشوندگی بر سرمایه گذاری در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

h38 - بررسی تاثیر برخی از سازوکارهاي نظام راهبري بر اظهارنظرحسابرس مستقل درشرکتهاي پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

h39 - بررسی تأثیر سیاستهاي کلی اصل 44 قانون اساسی بر وضعیت مالی شرکتهاي خصوصی شده پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

h40 - بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر حسابدرای مدیریت

h41 - بررسی تاثیر محافظه کاری بر کیفیت سود وعملکرد مالی شرکتهای پذیرفته شده در بورس

h42 - بررسی تاثیر نسبت هاي مالی بر ارزش شرکت هاي پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

h43 - بررسی رابطه بین اظهار نظر حسابرسی و مدیریت سود درشرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

h44 - بررسی رابطه بین انحرافها و نوسان هاي سود با بازده سهام در شرکت هاي بورس اوراق بهادار تهران

h55 - بررسي رابطه بين دستكاري فعاليت هاي واقعي و تصميمات صاحبكاران در رابطه با چرخش حسابرسان

h56 - بررسي رابطه بين سهامداران نهادي و حق الزحمه حسابرسي

h57 - بررسی رابطه بین نوع گزارش حسابرسی و نقد شوندگی سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

h58 - بررسی رابطه بین ویژگی هاي حاکمیت شرکتی با ساختار سرمایه و ریسک سیستماتیک شرکتهاي پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

h59 - بررسی رابطه فشار مالی با عملکرد شرکت های پذیرفته شده در بورس ارواق بهادار تهران

h60 - بررسی رابطه میان تمرکز مالکیت و عملکرد شرکت در بورس اوراق بهادر تهران

h61 - بررسي علل فساد مالي مصرف كنندگان بودجه و رتبه بندي آنها با ماتريس رتبه اي

h62 - بررسی عوامل تاثیرگذار بر مانده منابع و هزینه های تامین مالی حساب سپرده سرمایه گذاری ممتاز بانک مسکن

h63 - بررسی عوامل تعیین کننده مدیریت سود در بورس ارواق بهادار تهران

h64 - بررسی کاربردي مدل هاي مالی پیش بینی ورشکستگی در شرکت هاي پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

h65 - بررسی مهمترین عوامل موثر بر مشارکت مردم در بازار سرمایه بورس ارواق بهادار

h66 - بررسی نقش عوامل موثر در ساختار بهینه سازی سرمایه و تاثیر آن بر سود آوری شرکت های تولیدی استان آذربایجان شرقی

h67 - بررسی شاخص قدرت نسبی( RSI )و تاثیز آن در پیش بینی قیمت سهام در شزکت های پذیزفته شده در بورس اوراق بهادار

h68 - پيش بيني مديريت سود با استفاده از شبكه عصبي و درخت تصميم در شركتهاي پذيرفته شده در بورس اوراق بهادارتهران

h69 - تأثیر اطلاعات درآمد و جریان های نقدی عملیاتی بر پیش بینی جریان های نقد عملیاتی آتی

h70 - تاثير سطح حسابداري سرمايه انساني بر تصميمات سرمايه گذاري توسط مدیریت در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

h71 - تاثیر فرصت های سرمایه گذاری مراحل چرخه عمر بر سیاست تقسیم سود شرکت های بورس تهران

h72 - تاثیرتخصص حسابرس درصنعت برريسک پذيري شرکتهاي پذيرفته شده دربورس اوراق بهادار تهران

h73 - حجم معاملات سهام و تاثیر آن در پیش بینی قیمت هاي سهام در شرکت هاي پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار

h74 - رابطه بين ناكرايي سرمايه گذاري و كارايي عملياتي با محافظه كاري حسابداري تحت شرايط محدوديت مالي

h75 - رابطه بین نقدینگی،حاکمیت شرکتی و ارزشیابی شرکت در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

h76 - رابطه تورم و رشد اقتصادي با پايداري سود و ارزش پيش بيني كنندگي سود

h77 - رابطه ساختار هیات مدیره با بازدهی سهام در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

h78 - رشد شرکت و قیمت گذاری اقلام تعهدی اختیاری

h79 - سهام شناور آزاد و تاثير تغيير در ميزان آن بر بازده سهام و نقد ينگي شركت هاي پذيرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

h80 - مطالعه تاثير رقابت حق الزحمه حسابرسي مستقل بركيفيت حسابرسي و گزارشگري مالي در بخش خصوصي و دولتي

h81 - مقایسه رابطه مستقیم کیفیت سود و هزینه سرمایه سهام عادی و تاثیر تعدیل شده این دور متغییر عذم تقارن اطلاعاتی در بورس اوراق بهادار تهران

 

دانشجویان گرامی

از لیستبالا پایان نامه خود را انتخاب نمود و عنوان و شماره آن را به hoopadrayaneh@gmail.com ایمیل بزنید تا فهرست مطالب و سایر اطلاعات مورد نیاز به شما اعلام گردد

 

تماس با ما


تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "فروشگاه فایل سل" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما