پیوند ها
چکیده: بمنظور ارزیابی اثر تنش آبی بر ارقام پنبه آزمایشاتی در سه بخش مجزا در سال 1387 در موسسه تحقیقات پنبه کشور در منطقه علی آباد کتول به اجرا در آمد. ارزیابی در مطالعه آزمایشگاهی و گلخانه ای اثر تنش خشكي بر جوانه زني و رشد گياهچه ارقام پنبه به اجرا در آمد. در هر دو فاز آزمایشگاهی و گلخانه ای تحقیق در قالب آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح ...
مبلغ قابل پرداخت 4,500 تومان
انتشار : ۴ شهریور ۱۳۹۴چکيده : جهت دستيابي به الگوي کاشت و تراکم مناسب ماش در منطقه ورامين پژوهشي در مزرعه اي واقع در روستاي سعيد آباد ورامين به صورت اسپيلت پلات در قالب طرح بلوك كامل تصادفي در 4 تكرار در سال زراعی 1388 اجرا شد. تيمار هاي آزمايش شامل4 سطح آرایش کاشت (كاشت يک رديف روي پشتههاي 50 سانتيمتري، كاشت دو رديف در روي پشتههاي50 سانتيمتري، ...
مبلغ قابل پرداخت 4,500 تومان
انتشار : ۴ شهریور ۱۳۹۴چكيده شناخت اقليم وبررسي نيازهاي اقليم شناختي گياهان زراعي از مهمترين عوامل موثر در توليد است. عوامل اقليمي وعوامل زميني درتعيين مناطق مساعد كشت گندم ديم، اهميت بسزائي دارند. در اين مطالعه كه در استان تهران صورت گرفته، از عوامل اقليمي: بارش طول فصل رشد، بارش پائيزه، بارش بهاره، دما، تبخير وتعرق پتانسيل(به روش پنمن مانتيث فائو) ...
مبلغ قابل پرداخت 4,500 تومان
انتشار : ۴ شهریور ۱۳۹۴مقدمه: همانطور كه مي دانيم جمعيت جهان رو به رشد مي باشد و نياز به مواد غذايي و ساير نيازمندي هاي زندگي كه به نحوي با محصولات كشاورزي وابستگي دارند افزايش يافته است. طبق آمارهاي صندوق جمعيت سازمان ملل متحد تا پايان سال 2050 ميلادي جمعيت جهان به 10 ميليارد نفر خواهد رسيد و با توجه به اين فرايند رشد جمعيت جهان تأمين نيازهاي غذايي اين ...
مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان
انتشار : ۴ شهریور ۱۳۹۴«مقدمه»[1] آدمي از سپيده دم ظهور بر اين كره خاكي و از آن هنگام كه دوران شكارگري دانهها و ميوهها را پشت سر گذاشت و براي تهيه غذاي كافي به كشاورزي پرداخت، هماره درگير نبردي بيامان با عواملي بوده است كه بعضي تندرستي و بقاي او را با ايجاد بيماريهاي گوناگون به چالش طلبيده اند و برخي با نابودسازي قوت و غذاي او قطحي و ...
مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان
انتشار : ۳ شهریور ۱۳۹۴مقدمه مسألهی آلودگي يكي از مهمترين و حادترين مسائل ناشي از تمدن انساني در جهان امروز به شمار ميرود؛ چرا كه از اعماق چند هزار متري زمين گرفته تا معادن، آبهاي تحت الارضي، بيوسفر، تروپوسفر و حتي در داخل هواپيماهاي بلند پرواز و جو خارجي زمين، چرخه و سيستم حيات را مورد تهديد قرار دادهاست. مولكول آلايندهاي كه امروزه از ...
مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان
انتشار : ۳ شهریور ۱۳۹۴كارآموز موسسه تحقيقات اصلاح و تهيه نهال بذر كرج بخش تحقيقات سيب زميني و پياز و حبوبات آبي مقدمه: همزمان با تاسيس موسسه تحقيقات اصلاح و تهيه نهال و بذر در سال 1339 تحقيقات مربوط به محصولات سيب زميني و پياز نيز بر مبناي يك برنامه مدون ابتدا براي شناخت ارقام بومي و محلي و سلكسيون و خالص سازي آنها شروع و سپس با ورود ژرم ...
مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان
انتشار : ۲ شهریور ۱۳۹۴چكيده دوغ كره محصول جانبي فرآيند كره زني است كه به دو صورت شيرين و ترش وجود دارد كه از نظر ارزش غذايي و تركيب شيميايي، واجد كليه مواد جامد شير به استثناء چربي مي باشد. دراين تحقيق سعي برآن است كه از دوغ كره، در تهيه نوشيدنيهاي تخميري استفاده گردد بنابر تحقيقات دانشمندان و محققين كشورهاي پيشرفته، خصوصاً در دهة اخير مبني بر خواص ...
مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان
انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۴مقدمه: درک موقعيت تاريخي انسان در گذر از مرز قرن ها در ابعاد متفاوت ،گسترده وسيعي را در جنبه هاي مختلف در مقابل متفکرين گسترده است آنچه در اين ميان بيش از هر موضوع ديگري اذعان به محدود بودن منابع غذايي در جهان ونيز پراکندگي غير عادلانه آن در جوامع کنوني اين حجم وسيع دندانهاي گشوده را که با ضريب نزديک به 3% در سال نيز در حال گسترش ...
مبلغ قابل پرداخت 4,500 تومان
انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۴مقدمه : روغنها و چربيها از زمانهاي بسيار دور يكي از اجزا اصلي و مهم تشكيل دهنده غذاي انسان بوده است. كه يك گرم آن در حدود 2/9 كيلوكالري انرژي در بدن توليد مي كند. همچنين غذاي طبخ شده در روغن و چربي مزه و طعم مطلوبي را در بر خواهد داشت. با تغيير ساختار اجتماعي در دوراني كه ما در آن زندگي مي كنيم ، دگرگوني و چگونگي توليد مواد مورد نياز ...
مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان
انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۴تاریخچه يخ زدن و نگهداری محصولات و مواد غذايي فاسد شدني (با استفاده از سرما) يكي از روشهاي بسيار قديمي است كه از گذشتههاي دور انسان با استفاده از برف و يخ طبيعي كه در غارها و گودالها وجود داشت جهت نگهداري محصولات استفاده مينمود اما از آنجايي كه برف و يخ طبيعي هم از لحاظ مقدار و هم از لحاظ كيفيت ( از لحاظ بهداشتي) مناسب ...
مبلغ قابل پرداخت 3,000 تومان
انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۴مقدمه: شيرامولوسيون پيچيدهاي از پروتئين، چربي، قند و مواد معدني است. شيرگاو تقريباً 87% آب، 5/3% پروتئين، 5/3% چربي و 5% لاكتوز دارد كه البته در صد آب و چربي از شير يك گاو به شير گاو ديگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمير شير، مزههاي متفاوتي دارند و به علت داشتن آب كمتر نسبت به شير، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذايي بيشتر ...
مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان
انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۴چكيده در توليد تخته خرده چوب، ويژگيهاي مختلف تخته به منظور حفظ كيفيت تخته با محدوديتهاي مورد لزوم اندازهگيري ميشوند. روشهاي غيرمخرب براي اين منظور شامل آزمايشات فراصوتي و فركانس ايگن هستند. اين روشها براي اندازهگيري مقاومت تخته پس از پرس، در جهت مقاصد كنترل فرآيند پيشنهاد شدهاند. ثابت شده است كه روشهاي سرعت فراصوتي و ...
مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان
انتشار : ۷ مرداد ۱۳۹۴مقدمه: آدمی از سپیده دم ظهور بر این کره خاکی و از آن هنگام که دوران شکارگری و گردآوری دانه ها و میوه ها را پشت سر گذاشت و برای تهیه غذای کافی به کشاورزی پرداخت، همواره درگیر نبردی بی امان با عواملی بوده است که بعضی تندرستی و بقای او را با ایجاد بیماری های گوناگون به چالش طلبیده اند و برخی با نابودسازی قوت و غذای او قحطی و مرگ های ناشی ...
مبلغ واقعی 5,000 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان
تغييرات محتواي آمينواسيدهاي آزاد، تركيبات فنلي و تركيبات ايميدازولي در دانه هايدر حال رويش سويا (Glycine max L. cv. Pershing) تحت اثرتنش شوري اسمزي و ژيبرلین چكيده: در پژوهش حاضر تاثيرات تنش شوري ناشي از كلرور سديم 50 ميلي مولار و تنش اسمزي ناشي از محلول پلي اتيلن گليكول 6000 هم فشار با آن با غلظت 64 گرم بر ليتر با و يا بدون ژيبرلين (10 ...
مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان
انتشار : ۲۱ تیر ۱۳۹۴