دانلود پایان نامه، پایان نامه کارشناسی ارشد , مقاله، تحقیق، پاورپوینت در تمامی رشته ها

دانلود هيدروژناسيون روغن نباتي


دانلود هيدروژناسيون روغن نباتي

مقدمه :

روغنها و چربيها از زمانهاي بسيار دور يكي از اجزا اصلي و مهم تشكيل دهنده غذاي انسان بوده است. كه يك گرم آن در حدود 2/9 كيلوكالري انرژي در بدن توليد مي كند. همچنين غذاي طبخ شده در روغن و چربي مزه و طعم مطلوبي را در بر خواهد داشت.

با تغيير ساختار اجتماعي در دوراني كه ما در آن زندگي مي كنيم ، دگرگوني و چگونگي توليد مواد مورد نياز جامعه به خصوص مواد غذايي امري اجتناب ناپذير است در حال حاضر با توسعه كشت دانه ها و ميوه هاي روغني فقط 15 % از نياز چربي و روغن مصرفي مردم را مي توانيم تامين نمائيم. از اين جهت بايد ميزان قابل ملاحظه اي روغن خام از خارج وارد كشور شود ، لذا براي افزايش راندمان استخراج روغن از منابع روغن و تصفيه روغن نياز به تكنولوژي جديد روغن مي باشد.

در كشورهاي صنعتي يك نفر در طول عمر خود در حدود 3 تن روغن و چربي مصرف مي كند كه بيش از نصف اين مقدار به صورت روغن يا چربي غير قابل رويت موجود در مواد غذايي مانند پنير ، سوسيس ، كالباس ، گوشت و نظير اينها مي باشد.

اهميت اقتصادي چربيها و روغنها در جهان و ايران

غذا مسئله مهمي است كه نياز انسانها را برطرف مي كند. كار اساسي كشاورزان و كارخانه هاي صنايع غذايي اين است كه نياز مواد غذايي انسانها را تامين كنند. با توجه به افزايش رشد جمعيت در جهان نياز به مواد غذايي نيز افزايش مي يابد و همزمان بايد تقاضاي مواد غذايي مورد نياز مردم با امكانات و شرايط موجود تامين شود.

 

تعداد صفحات 96 word

 

فصل اول

۱-۱ تاریخچه کارخانه کشت و صنعت شمال

۱-۲ تولیدات اصلی جانبی کارخانه کشت و صنعت

۱-۳ شرح تولیدات اصلی و جانبی

۱-۴ محصولات جانبی کارخانه های روغن کشی

۱-۵ ترکیبات شیمیائی چربیها در روغنها

۱-۶ مراحل تهیه رغن های نباتی

۱-۷ علت هیدروژناسیون

۱-۸ مراحل واکنش هیدروژناسیون

۱-۹ جزئیات مراحل و دستگاهها

۱-۱۰ نقش گاز

۱-۱۱ تعریف کاتالیست

۱-۱۲ فاکتورهای مهم در هیدروژناسیون

۱-۱۳ سه نوع هیدروژنه کردن

 

فصل دوم: درباره دانه روغنی لوبیا

۱-۲ تبدیل لوبیای سویا به روغن

۲-۲ ذخیره سازی

۳-۲ مراحل آماده سازی

۴-۳ استخراج

۵-۲ حلال گیری

۶-۲ صمغ گیری و جدا کردن لستین

۷-۲ تبدیل فرآورده های روغنی

۸-۲ تصفیه قلیائی

۹-۲ بی رنگ کردن

۱۰-۲ هیدروژناسیون

۱۱-۲ بی بو کردن

۱۲-۲ فرآورده های روغنی سویا

۱۳-۲ کاربرد پروتئین های سویا

۱۴-۲ حلالیت ایزوله

۱۵-۲ دناتوراسیون

۱۶-۲ ترکیب اسید آمینه

۱۷-۲ لوبیای سویا کامل

۱۸-۲ فراورده های پروتئینی لوبیای سویای فراینده شده

۱۹-۲ دستگاه جداسازی

۲۰-۲ امولسیفیکاسیون

۲۱-۲ جذب چربی

۲۲-۲ جذب آب

۲۳-۲ بافت

۲۴-۲ تشکیل خمیر

۲۵-۲ تشکیل فیلم یا لایه نازک

۲۶-۲ کنترل رنگ

۲۷-۲هوادهی


مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "فروشگاه فایل سل" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما