تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

فــــــایــــل ســـــــل

دانلود پایان نامه، پایان نامه کارشناسی ارشد , مقاله، تحقیق، پاورپوینت در تمامی رشته ها

فروش پوشاک استوک مارک دار
http://kia-ir.ir

دسته بندی سایت

برچسب های مهم

پیوند ها

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 513
  • بازدید دیروز : 796
  • بازدید کل : 584006

تهيه نوشيدنيهای تخميری - دوغ


تهيه نوشيدنيهای تخميری - دوغ

چكيده

دوغ كره محصول جانبي فرآيند كره زني است كه به دو صورت شيرين و ترش وجود دارد كه از نظر ارزش غذايي و تركيب شيميايي، واجد كليه مواد جامد شير به استثناء چربي مي باشد.

دراين تحقيق سعي برآن است كه از دوغ كره، در تهيه نوشيدنيهاي تخميري استفاده گردد بنابر تحقيقات دانشمندان و محققين كشورهاي پيشرفته، خصوصاً در دهة اخير مبني بر خواص غذايي و بويژه خصوصيات دارويي فراواني كه اين فرآورده دارد و با توجه به اينكه تاكنون اين فرآورده در صنايع لبني ايران جايگاهي نداشته و در بين اكثريت مردم ايران ناشناخته مي باشد و از طرفي به لحاظ وابستگي صنايع نوشابه سازي ايران به شركت هاي نوشابه سازي خارجي و عدم وجود نوشابه مغذي و مطلوب داخلي مي توان از دوغ كره به عنوان ماده اي جهت ساختن يك نوع نوشابه ايده آل استفاده نمود.

اميد است كه نتايج حاصل از اين تحقيق بتواند محصولي مناسب و مغذي را به صنايع لبنيات و نوشابه سازي ايران مغرفي نموده تا پاسخگوي تأمين بخشي از نيازهاي تغذيه اي بوده و همچنين در پيشگيري و درمان برخي از بيماريها در كشورمان مفيد باشد.

 

تعداد صفحات 93 word

 

فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
فصل اول
دوغ کره
۱-۱ تعریف
۱-۲ ترکیبات دوغ کره
۱-۲-۱ پروتئین ها
جدول ۱-۲ پروتئین های دوغ کره
۱-۲-۱-۱ کازئین
۱-۲-۱-۲ پروتئین های سرم
۱-۲-۱-۲-۱ β- لاکتوگلوبولین
۱-۲-۱-۲-۲ α- لاکتالبومین
۱-۲-۱-۲-۳ ایمونوگلوبولین ها
۱-۲-۱-۲-۴ پروتئوزپیتون
۱-۲-۳ چربی
۱-۲-۴ املاح
۱-۲-۵ ویتامین ها
۱-۲-۶- اسیدهای آلی
۱-۳ موارد کاربرد: دوغ کره
فصل دوّم
تهیه نوشیدنی تخمیری از دوغ کره
تهیه نوشیدنی تخمیری از دوغ کره
۲-۱ استارترهای لاکتیکی
۲-۱-۱ طبقه بندی
۲-۱-۱-۱ استارترهای مزوفیل
۲-۱-۱-۲ استارترهای ترموفیل
۲-۱-۲ تولید ترکیبات بازدارنده توسط اسید لاکتیک باکتری ها
۲-۱-۳ عوامل موثر بر فعالیت استارتر
۲-۱-۳-۱ محیط رشد
۲-۱-۳-۲ وجود ترکیبات بازدارنده در محیط
۲-۱-۳-۲-۱ بقایای آنتی بیوتیک ها
۲-۱-۳-۲-۲ باکتریوفاژها
۲-۱-۴ استارتر دوغ کشت داده شده
۲-۱-۵ ثبات اسید لاکتیک باکتری ها در فرآورده های لبنی تخمیری
فصل سوم
۳-۱ روند تخمیر و توسعه طعم در دوغ کشت داده شده
۳- ۲ معایب طعم دوغ کشت داده شده
فصل چهارم
آزمایشات انجام شده برروی نوشیدنی دوغ کره
۴-۱ دوغ کره
۴-۱-۱ وزن مخصوص
۴-۱-۲ اسیدیته
۴-۱-۳ ماده خشک
۴-۱-۴ خاکستر
۴-۱-۵ چربی
۴-۱-۶ پروتئین
۴-۱-۷ لاکتوز
۴-۱-۸ کلسیم
۴-۱-۹ فسفر
۴-۱-۱۰ سدیم
۴-۱-۱۱ پتاسیم
۲-۴ تولید دوغ کشت داده شده
۴-۳ آزمایشات ارگانولپتیک دوغ کشت داده شده
۴-۵ آزمایشات فیزیکوشیمیایی دوغ کشت داده شده
۴-۵-۱ PH و اسید یته
۴-۵-۲- آب انداختن
فصل پنجم
خواص درمانی نوشیدنی دوغ کره
خواص درمانی نوشیدنی دوغ کره
۵-۱ کاهش شدت بیماری عدم تحمل لاکتوز
۵-۲ کاهش کلسترول پلاسما
۵-۳ فعالیت ضد توموری


مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

محبوب ترین ها

پر فروش ترین های فورکیا



مطالب تصادفی

  • دانلود  بررسی بودجه چند کشور پیشرفته
  • دانلود میزان تأثیر سطح سواد والدین بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
  • دانلود عوامل و عواقب تصادفات در کشور
  • دانلود تحقیق جنس و ظرف کالا برای بسته بندی
  • تحقیق نقش شغل در جامعه
  • مقاله ISI با ترجمه - تاثیر فناوری RFID روی تصمیم گیری های زنجیره ی تامین با بی دقتی های انبارداری
  • مقاله ISI با ترجمه فارسی - معماری شهر هوشمند و برنامه های کاربردی مبتنی بر IoT آن
  • لیست پایان نامه های ارشد روانشناسی
  • لیست پایان نامه ارشد مهندسی کشاورزی
  • لیست پایان نامه های  مهندسی صنایع

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "فروشگاه فایل سل" می باشد
" فروشگاهی از 4KIA "