دانلود پایان نامه، پایان نامه کارشناسی ارشد , مقاله، تحقیق، پاورپوینت در تمامی رشته ها

گزارش كارآموز کشاورزی موسسه تحقيقات اصلاح و تهيه نهال بذر


گزارش كارآموز کشاورزی موسسه تحقيقات اصلاح و تهيه نهال بذر

 

كارآموز موسسه تحقيقات اصلاح و تهيه نهال بذر كرج

 

بخش تحقيقات سيب زميني و پياز و حبوبات آبي

 

مقدمه:

همزمان با تاسيس موسسه تحقيقات اصلاح و تهيه نهال و بذر در سال 1339 تحقيقات مربوط به محصولات سيب زميني و پياز نيز بر مبناي يك برنامه مدون ابتدا براي شناخت ارقام بومي و محلي و سلكسيون و خالص سازي آن‌ها شروع و سپس با ورود ژرم پلاسم هاي جديد سيب زميني و پياز و ساير محصولات سبزي و صيفي برنامه شناخت ارقام مناسب جديد و سازگار خارجي از طريق روش هاي علمي و آزمايشات مقايسه ارقام و تعيين نيازهاي زراعي ارقام، توليد بذر مادري و توزيع بذر گواهي شده در قالب برنامه بررسي‌هاي باغباني پي ريزي گرديد. از سال 1358 بخش تحقيقات سبزي و صيفي به طور مستقل فعاليت‌هاي خود را تحت مديريت و موسسه اصلاح و تهيه نهال و بذر ادامه داد. در سال 1376 براساس تصميمات متخذه در شوراي عالي سياستگذاري سازمان تات تحقيقات سبزي و صيفي به مركز تحقيقاتي ورامين منتقل گرديد و فعاليت هاي تحققاتي محصولات سيب زميني، پياز و حبوبات ابي تحت عنوان بخش تحقيقات سيب زميني و پياز در كرج فعاليت خود را شروع نمود. فعاليت هاي تحقيقاتي اين محصولات قبل از انقلاب اسلامي علاوه بر كرج در چندين ايستگاه تحقيقاتي توسط 20 كارشناس انجام مي گرديد و در حال حاضر مسئوليت اجراي طرح هاي تحقيقاتي و برنامه توليد بذر كشور بر عهده 36 نفر كارشناس و عضو هيأت علمي مي باشد. اين بخش از ديرباز با مركز بين المللي سيب زمين (CIP) در زمينه آموزش و تبادل ژرم پلاسم ارتباط داشته است. مهمترين اولويت ها و برنامه هاي تحقيقاتي محصولات اين بخش به تفكيك ارائه مي‌گردد.

 

تعداد صفحات 177 word

 

«فهرست مطالب»

 

عنوان

شماره صفحه

تاريخچه

1

بخش تحقيقات سيب زميني و پياز

12

قسمت اول: سيب زميني  

مقدمه

40

طبقه بندي

42

گياه شناسي

44

گلدهي در سيب زميني

46

طبقه بندي و مراكز پراكنش سيب زميني

47

عادت رشد

48

سيستم توليد بذر گواهي شده در كانادا

58

آبياري

60

نيازهاي غذايي سيب زميني

64

زمان برداشت

73

فيزيولوژي پس از برداشت

77

گواهي بذور سيب زميني

85

هدفهاي اصلاحي سيب زميني

86

طرح در حال اجرا در مؤسسه بررسي سيب زميني

101

عنوان

شماره صفحه

قسمت دوم: پياز  

پيشينه

145

رده بندي گياهي

145

تركيب پياز

146

بو و طعم پياز

146

ارقام پياز

147

سطح زير كشت

149

توليد

151

عملكرد

152

فرايند توليد

154

انبار كردن

167

طرح هاي در حال اجراء در مؤسسه بر روي پياز

169

منابع و مأخذ

177


مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "فروشگاه فایل سل" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما