فروشگاه فــــــایــــل ســـــــل

دانلود پایان نامه، پایان نامه کارشناسی ارشد , مقاله، تحقیق، پاورپوینت در تمامی رشته ها

پایان نامه تنش شوري در گياهان


پایان نامه تنش شوري در گياهان

چكيده :

شوري يكي از عوامل موثر در تمدنهاي بشري و سيستم هاي كشاورزي بوده كه زندگي انسان بر اين سيستم ها تكيه داشته است . تمدنهاي بسياري در اثر عدم اعمال مديريت صحيح آ‎بياري اراضي ودر نتيجه تجمع نمك در سطح خاك نابود شده اند . چنانچه بارندگي محدود باشد ، شستشوي نمك در منطقه فعاليت ريشه گياه در خاك انجام نمي شود وبا افزايش شوري ، رشد وتوسعه گياه ودر نتيجه عملكرد محصول كاهش مي يابد .

بيش از 80 درصد سطح كره زمين بوسيله محلول نمكي با غلظت حدود 5/0 مولاركلرور سديم پوشيده شده است كه فقط گروهي از گياهان عالي قادر به تحمل چنين شرايطي هستند واغلب گياهان حتي قادر به تحمل غلظت يك درصد آب اقيانوسها ( بدون تغيير در موازنه آبي و غذايي يا متوبوليسمي گياه ) نمي باشد در اوايل قرن نوزدهم واژه شوري يا هالوفيت به گياهاني نظير Atriplex salicornia قليا اطلاق شد .

اغلب باكتريها حساسيت زيادي به شرايط شوري دارند اما در بين آنها انواعي نيز يافت مي شود كه در زمره مقاومترين موجودات نسبت به شوري قرار مي گيرند .

مكانيسمهاي سازشي مختلفي در مسير تكاملي هالوفيت ها ايجاد شده است كه

بعضي از مكانيسمها باعث محدود شدن مراحل مختلف رشد و نمودار ارتباط با اقليم فصلي يا شرايط اكولوژي خاك ( ادافيكي ) مي گردند و رويش گياهان را با تغييرات مناسب در جهت تكميل چرخه زندگي شان امكان پذير مي سازند .

 

تعداد صفحات 73 word

 

فهرست مطالب:

چكيده

پيشگفتار

فصل اول :

كليات

توزيع مناطق كشور

مناطق شور جهان

خاكهاي شور

خاكهاي شور قليائي

خاكهاي قليائي

بارندگي

هوازدگي كانيها

علل شوري

نمك هاي فسيلي

بالا بودن سطح آب

جزرو مد دريا

استفاده از مخازن آب شور زير زميني

فصل دوم

گياهان شور روي

طبقه بندي گياهان شور روي

شور رويهاي بردبار به نمك

شور رويهاي پشتيبان ( Supporting

شور رويهاي اتفاقي ( Acciden tial)

پراكنش ونواره بندي شور رويها

توالي در زيستگاههاي شور

اشكال حياتي گياهان شور روي

اسيديته

فصل سوم :

– سازش يوني ويژه سيتوپلاسم

– افزايش جذب آنتاگونيتي يوني

تجمع پرولين

– كده بندي يونها دراثر فعاليت غشاء

– مكانيسم هاي تنظيمي

– گياهان دفع كننده نمك

گياهان آبدار

ترشح نمك

رقت نمك جذب شده

محدوديت جذب مواد

انتقال مجدد نمك

اثرشوري برساختمان ساقه

اثر شوري برساختمان ريشه

اثر شوري در آبداري وساختمان برگ

فصل چهارم :

حساسيت و مقاومت گياهان به املاح

محصولات صحرايي

ميوه ها

سبزيها

فصل پنجم :

مقابله با مسائل شوري

گياهان زينتي

انتخاب محصول

لزوم خاكشويي

هكش

فصل ششم :

گياهان مقاوم به تنش شوري

مشخصات كمي تاغ

منابع مورد استفاده


مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "فروشگاه فایل سل" می باشد
" فروشگاهی از 4KIA "

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما