تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

فــــــایــــل ســـــــل

ارائه پایان نامه، پایان نامه کارشناسی ارشد , مقاله، تحقیق، پاورپوینت در تمامی رشته ها

تقویم لایه باز 96
http://kia-ir.ir

دسته بندی سایت

برچسب های مهم

پیوند ها

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 561
  • بازدید دیروز : 1208
  • بازدید کل : 422266

پایان نامه بررسی ارزش تغذیه ضایعات میادین میوه وتره بار و پسمانده های کشاورزی در تغذیه دام


پایان نامه بررسی ارزش تغذیه ضایعات میادین میوه وتره بار و پسمانده های کشاورزی در تغذیه دام

چکیده

تغذیه انسان مهمترین موضوع مورد بحث دنیای امروز است. اهمیت تغذیه مناسب و کافی نشخوارکنندگان (کمی و کیفی) ایجاب می نماید که ارزش غذایی هر یک از مواد خوراکی و اجزای تشکیل دهنده آنها طبق روش هاس صحیح و استاندارد تعیین گردد.

در اغلب شهرهای بزرگ ایران، مراکزی به نام میدان تره بار وجود دارد که تولیدکنندگان محصولات خود را به آنجا برده و فروشندگان میوه و سبزی نیز محصولات مورد نیاز خود را بیشتر از این میادین تهیه می کنند. فرهنگ استفاده از میوه و سبزیجات و نیز تغییرات شرایط محیطی باعث شده تا مقدار زیادی از این محصولات قبل از رسیدن به دست مصرف کننده تلف شود و اغلب تحت عنوان ضایعات تره بار میدانی دور ریخته شوند در حالیکه غالب این ضایعات و پس مانده ها به اشکال مختلف در تغذیه دام کاربرد دارند.

این پژوهش در راستای استفاده بهینه از پس مانده های میوه و سبزیجات میادین تره بار در تغذیه دام های نشخوارکننده در فصل پاییز صورت گرفته تا از این طریق بتوان بخشی از مشکلات کمبود مواد خوراکی دامی و هزینه ی زیاد تغذیه ی دام و پرواربندی ها را حل نمود و تا حدودی هم معضلات ناشی از دفع این پسمانده ها را مرتفع نمود.

 

تعداد صفحات 57 word

 

فهرست مطالب

بررسی منابع. 2

روش های دفع پس مانده5

بررسی های تحلیل و تخمین های تولید غذا و پس مانده ها7

بررسی های تحلیلی.. 7

عمل کردن با داده ها7

نکات خاص برگرفته از آمار فائو. 10

پوست های خام سنگین و سایر پوست ها13

پس مانده های فرعی میوه و سبزیجات :13

پس مانده های میوه و سبزیجات در ایران :17

ارزش غذایی پس مانده های میوه و سبزیجات :20

پیشینه استفاده از پس مانده های میوه و سبزیجات در تغذیه دام و طیور :22

قابلیت هضم و تجزیه پذیری در پس مانده های میوه و سبزیجات :28

عوامل مضر و مواد ضد تغذیه ای در پس مانده های میوه و سبزیجات :29

سیلو کردن علوفه :31

انواع مواد افزودنی به سیلو :32

محرک های تخمیری :34

قابلیت هضم :39

روش استفاده از حیوان زنده (in vivo) :39

روش آزمایشگاهی تعیین قابلیت هضم (in vitro)40

روش استفاده از کیسه های نایلونی در شکمبه (in situ) :41

نتیجه گیری.. 44

فهرست منابع :46

 

 

فهرست اشکال

جدول 1عوامل محدود کننده کاربرد خوراک تهیه شده از پس مانده در تنظیم جیره5

جدول 1-1- ترکیب شیمیایی برخی از پس مانده ای میوه ها و سبزیجات بر حسب ماده خشک.. 23

جدول 1-2-تقسیم افزودنی های سیلاژ33

جدول 1-3- رابطه بین pH ، آمونیاک و مقدار ازته محلول در سیلوهای مرطوب (15)38

جدول 1-4- روش ارزیابی علوفه سیلو شده بر حسب میزان کل اسیدهای چرب فرار (18)39

 


مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۷ خرداد ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 672

برچسب های مهم

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

محبوب ترین ها

پر فروش ترین های فورکیا



مطالب تصادفی

  • پایان نامه ارشد حقوق بررسی تاثیر مسئولیت واردکنندگان خسارت بر زیان دیده
  • پایان نامه ارشد ارتكاب جرم در حال خواب
  • پایان نامه ارشد اختلاف زوجین در خصوص نوع و شرایط عقد نکاح
  • پایان نامه ارشد اجرا ناپذيري احكام خاصه  عقود در عقد  صلح
  • پایان نامه کارشناسی ارشد فیبر نوری
  • مقاله ISI با ترجمه - تاثیر فناوری RFID روی تصمیم گیری های زنجیره ی تامین با بی دقتی های انبارداری
  • مقاله ISI با ترجمه فارسی - معماری شهر هوشمند و برنامه های کاربردی مبتنی بر IoT آن
  • لیست پایان نامه های ارشد روانشناسی
  • لیست پایان نامه ارشد مهندسی کشاورزی
  • لیست پایان نامه های  مهندسی صنایع

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "فروشگاه فایل سل" می باشد
" فروشگاهی از 4KIA "