دانلود پایان نامه، پایان نامه کارشناسی ارشد , مقاله، تحقیق، پاورپوینت در تمامی رشته ها

عوامل موثر بر راندمان كوره هاي دوار سيمان از ديدگاه بهره برداري و آناليز شيميايي خوراک كوره


چکيده:

سيستم پخت سيمان مهمترين و اساسي ترين بخش يک واحد توليدي سيمان مي باشد به طوريکه ظرفيت اسمي کارخانه هاي سيمان بر اساس ميزان توليد روزانه (24 ساعته) کوره بنا نهاده شده و ظرفيت دپارتمانها- تجهيزات و ماشين آلات- سيلوهاي ذخيره مواد خام- کلينکر و سيمان نيز بر پايه ظرفيت توليد کوره طراحي و ساخته مي شود.

لذا راندمان کوره يکي از پارامترهاي مهم در بخش توليد بوده و تلاش در جهت به ظرفيت رساندن و سپس بالا بردن راندمان توليد کوره از مهمترين اهداف تيم مديريتي و پرسنل فني کارخانه هاي سيمان مي باشد.

در اين پروژه سعي بر اين است که پس از ارائه شناخت کلي از خط توليد سيمان دو فاکتور بسيار مهم و ارزشمند يعني عوامل موثر بر راندمان کوره هاي دوار سيمان از ديدگاه بهره برداري و آناليز شيميائي خوراک کوره مورد بررسي قرار گرفته و راه حل هايي صحيح جهت برخورد با مشکلات مطرح شده ارائه شود تا انشاء الله بدين وسيله هدف اصلي از ارائه اين پروژه محقق شود.

عوامل متعددي بر راندمان کوره هاي دوار سيمان موثر مي باشد که مي توان به موارد زير اشاره نمود:

  • عوامل موثر از ديدگاه بهره برداري
  • عوامل موثر از ديدگاه آناليز شيميايي خوراک کوره
  • عوامل موثر از ديدگاه طراحي و تکنولوژي ساخت تجهيزات سيستم پخت
  • عوامل موثر از ديدگاه طراحي و ساخت دستگاههاي مرتبط با سيستم پخت
  • مديريت صحيح به همراه آموزش و بهره برداري صحيح از منابع انساني
  • ساير موارد مرتبط در جهت بهبود عملکرد کوره دوار سيمان به عنوان يک راکتور پيچيده شيميايي

با توجه به هفت سال تجربه بهره برداري اينجانب از کوره دوار واحد يک شرکت سيمان هگمتان و همچنين تجارب و آموخته هاي اينجانب از پيشکسوتان صنعت سيمان کشور از طريق شرکت در دوره ها و همايش ها و سيمنارهاي متعدد باعث شد که ضمن بهره گيري از توفيقات خداوند منان و مساعدت و راهنمايي اساتيد بزرگوارم آقايان دکتر اميد خواه و دکتر ارجمند در پايان تحصيلات تکميلي در مقطع کارشناسي ارشد به بررسي دو عامل مهم بر راندمان کوره هاي دوار سيمان يعني عوامل موثر از ديدگاه بهره برداري و آناليز شيميايي خوراک کوره بپردازم و توضيح اينکه در اين پروژه هر عاملي که از دو ديدگاه مذکور باعث افزايش مدت کارکرد كوره شده و در عين حال توليد كوره را در حداکثر ظرفيت ممکن قرار دهد مدنظر قرار گرفته است.

 

تعداد صفحات 112 word

 

فهرست

چکیده

مقدمه

فصل اول: طرحی از یک کارخانه سیمان با تکنولوژی روز دنیا

1-1-شرح فلودیاگرام خط تولید سیمان

2-1-اجزاء سیستم پخت

1-2-1-کوره دوار سیمان

2-2-1- پیش گرمکن

3-2-1-مسیر فرعی (By Pass)

4-2-1- سیستم تکلیس (Calciner)

5-2-1- خنک کن کلینکر

6-2-1- سوخت رسانی و مشعل

3-1- متغیرهای کنترل سیستم پخت

1-3-1- کنترل کوره

2-3-1- کنترل خنک کن

3-3-1- کنترل سوخت کوره

4-3-1- کنترل تغذیه کوره

5-3-1- کنترل گاز خروجی کوره

6-3-1- کنترل حجم هوای اولیه

7-3-1- کنترل درجه حرارت گاز خروجی از پیش گرمکن

8-3-1- کنترل درجه حرارت یاتاقهای کوره

9-3-1- کنترل عملکرد الکتروفیلتر

10-3-1- کنترل سیکلونها

11-3-1- کنترل ورودی کوره

12-3-1-کنترل وضعیت نسوز کاری داخل کوره

فصل دوم: عوامل موثر بر راندمان کوره های دوار سیمان از دیدگاه بهره برداری

1-2- شعله نا منظم

2-2-فشار بالا و ناگهانی سر کوره

3-2- خطاهای هنگام چرخاندن کوره

4-2- سرد شدن کوره و رسیدن مواد ناپخته به خنک کن

5-2- ریزش کوت ینگ وپدید آمدن لکه های سرخ بر روی بدنه

6-2- داغ شدن بیش از حد منطقه پخت

7-2- داغ شدن بیش از حد منطقه پخت

8-2- وجود کلینکر سرخ در خروجی خنک کن

9-2- از بین رفتن بخشی از نسوز کاری

10-2- تبدیل سوخت کوره از مازوت به گاز و تاثیر آن بر فرایند پخت

11-2- علل کاهش بازدهی گریت کولر و راههای جلوگیری از آن

12-2- رینگ ها و گرفتگی ها در سیستم پخت سیمان

13-2- مشکل گرفتگی سیکلونها و راههای مقابله با آن

14-2- کنترل چرخه سولفات در کوره های دوار سیمان

15-2- نسوز کاری سیستم پخت

16-2- چگونگی انتخاب اجرهای مناسب جهت نسوزکاری بر اساس آنالیز شیمیایی خوراک کوره

17-2- فرسایش مواد نسوز در سیستم پخت

فصل سوم: عوامل موثر بر راندمان کوره های دوار سیمان از دیدگاه آنالیز شیمیایی خوراک کوره

1-3- مسئولیت آزمایشگاه کارخانه سیمان

2-3- سیمان

3-3- مشخصات شیمیایی و فیزیکی سیمان

4-3- مدولهای کنترل کیفیت مواد

5-3- مختصری از خصوصیات فازهای کلینکر

6-3- دیاگرام فازهای مختلف سیمان

7-3- چگونگی پخت مواد

8-3- عوامل موثر در پختن مواد

9-3- ارایه پیشنهادات و راه کارها در بحث تنظیم مواد

10-3- ویسکوزیته فاز مایع و اثر آن در تشکیل کوتینگ

11-3-میکروسکوپی کلینکر

12-3- تاثیر نوسانات کیفیت خوراک کوره بر راندمان کوره

13-3- تدوین استراتژی نمونه گیری

14-3- مطالعات تفصیلی معادن

15-3- جلوگیری از عوامل بروز نوسان کاذب در سیستم کنترل کیفی

16-3- کالیبراسیون

17-3- توسعه اتوماسیون آزمایشگاه

منابع و مراجع


مبلغ قابل پرداخت 3,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۴               تعداد بازدید : 1886

برچسب های مهم

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "فروشگاه فایل سل" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما