تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

فــــــایــــل ســـــــل

ارائه پایان نامه، پایان نامه کارشناسی ارشد , مقاله، تحقیق، پاورپوینت در تمامی رشته ها

تقویم لایه باز 96
http://kia-ir.ir

دانلود تکنولوژي توليد ماکاروني


دانلود تکنولوژي توليد ماکاروني

فهرست مطالب

 

مقدمه و تارتخچه ................................................................................................... 1

فصل اول

1-1- بخش اول : گندم و ويژگيهاي آرد ماکاروني ............................................... 4

2-1- بخش دوم : انواع ماکاروني ........................................................................ 10

3-1- بخش سوم: ارزش غذايي فرآورده‌هاي ماکاروني...................................... 18

4-1- بخش چهارم: موقعيت و محل کارخانة بازديد شده ................................... 20

فصل دوم

2-1- بخش اول: مواد اوليه مورد استفاده .......................................................... 24

فصل سوم

1-3- بخش اول : ساخت ماکاروني....................................................................... 37

1-1-3- روشهاي ساخت انواع ماکاروني ............................................................ 38

الف: روش غير پيوسته ............................................................................... 40

ب: روش پيوسته ......................................................................................... 41

2-3- بخش دوم:‌ انتقال دهنده ............................................................................. 42

الف: انتقال دهنده‌هاي افقي ................................................................................... 43

ب: انتقال دهنده‌هاي عمودي ................................................................................. 43

ج: انتقال دهنده‌هاي بادي ...................................................................................... 43

فصل چهارم :

1-4- بخش اول : خشک کردن ............................................................................ 46

الف) خشک کردن اوليه ......................................................................................... 48

ب) خشک کردن مياني .......................................................................................... 49

ج) خشک کردن نهايي ........................................................................................... 49

2-4- بخش دوم : يک دياگرام خشک کردن موفقيت آميز ................................... 53

3-4- بخش سوم : منحني خشک کردن و نمودار آن .......................................... 55

فصل پنجم

1-5- گرمخانه‌هاي ماکاروني ............................................................................... 59

فصل ششم:

بخش اول : بسته‌بندي توسط کارگر و بسته‌بندي اتوماتيک ................................. 63

بخش دوم : ويژگي‌هاي بسته‌بندي مطابق استاندارد ............................................ 64

فصل هفتم

1-7- بخش اول : نگهداري و انبار کردن محصول ............................................. 67

فصل هشتم

1-8- بخش اول : بهداشت کارخانه ..................................................................... 70

الف) رعايت بهداشت توسط کارگران خط توليد ................................................... 70

ب) رعايت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندي و انبار .............................. 71

ج) نظافت قسمتهاي مختلف انبار ........................................................................... 71

فصل نهم :

1-9: بخش اول آزمايش شيمي ............................................................................ 75

الف) تعيين pH ماکاروني ..................................................................................... 75

ب) آزمايش پخت و آزمايش جهت تعيين وزن مواد جامد در آب ........................ 75

ج) آزمايش رطوبت ............................................................................................... 76

2-9- بخش دوم : طرز تهيه محيط‌هاي کشت ...................................................... 77

الف) طريقه کشت پليت کنت آگار .......................................................................... 77

ب) دستور تهيه سوسپانسيون زرده تخم مرغ .................................................... 78

پ) تهيه محيط کشت سوبرودکستروز آگار ......................................................... 79

ت) طريقه کشت و شمارش آزمونهاي ميکروبي .................................................. 81

ث) تهيه محيط کشت باسيلوس سرئوس .............................................................. 82

ج) طريق کشت کپک............................................................................................... 83

3-9- بخش سوم : آزمون کنترل کيفي مواد اوليه ............................................... 83

4-9- بخش چهارم: کنترل کيفيت فرآورده‌هاي نهايي .......................................... 88

فصل دهم:

1-10- بخش اول : استاندارد ويژگي‌هاي ماکاروني ............................................ 97

فصل يازدهم:

بخش اول : بحث و نتيجه‌گيري ........................................................................... 112

بخش دوم: پيشنهادات ........................................................................................ 113

بخش سوم: مقاله

بخش چهارم: منابع


مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

محبوب ترین ها

پر فروش ترین های فورکیا



مطالب تصادفی

  • پایان نامه ارشد حقوق بررسی تاثیر مسئولیت واردکنندگان خسارت بر زیان دیده
  • پایان نامه ارشد ارتكاب جرم در حال خواب
  • پایان نامه ارشد اختلاف زوجین در خصوص نوع و شرایط عقد نکاح
  • پایان نامه ارشد اجرا ناپذيري احكام خاصه  عقود در عقد  صلح
  • پایان نامه کارشناسی ارشد فیبر نوری
  • مقاله ISI با ترجمه - تاثیر فناوری RFID روی تصمیم گیری های زنجیره ی تامین با بی دقتی های انبارداری
  • مقاله ISI با ترجمه فارسی - معماری شهر هوشمند و برنامه های کاربردی مبتنی بر IoT آن
  • لیست پایان نامه های ارشد روانشناسی
  • لیست پایان نامه ارشد مهندسی کشاورزی
  • لیست پایان نامه های  مهندسی صنایع

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "فروشگاه فایل سل" می باشد
" فروشگاهی از 4KIA "