پیوند ها
فهرست مطالب
مقدمه و تارتخچه ................................................................................................... 1
فصل اول
1-1- بخش اول : گندم و ويژگيهاي آرد ماکاروني ............................................... 4
2-1- بخش دوم : انواع ماکاروني ........................................................................ 10
3-1- بخش سوم: ارزش غذايي فرآوردههاي ماکاروني...................................... 18
4-1- بخش چهارم: موقعيت و محل کارخانة بازديد شده ................................... 20
فصل دوم
2-1- بخش اول: مواد اوليه مورد استفاده .......................................................... 24
فصل سوم
1-3- بخش اول : ساخت ماکاروني....................................................................... 37
1-1-3- روشهاي ساخت انواع ماکاروني ............................................................ 38
الف: روش غير پيوسته ............................................................................... 40
ب: روش پيوسته ......................................................................................... 41
2-3- بخش دوم: انتقال دهنده ............................................................................. 42
الف: انتقال دهندههاي افقي ................................................................................... 43
ب: انتقال دهندههاي عمودي ................................................................................. 43
ج: انتقال دهندههاي بادي ...................................................................................... 43
فصل چهارم :
1-4- بخش اول : خشک کردن ............................................................................ 46
الف) خشک کردن اوليه ......................................................................................... 48
ب) خشک کردن مياني .......................................................................................... 49
ج) خشک کردن نهايي ........................................................................................... 49
2-4- بخش دوم : يک دياگرام خشک کردن موفقيت آميز ................................... 53
3-4- بخش سوم : منحني خشک کردن و نمودار آن .......................................... 55
فصل پنجم
1-5- گرمخانههاي ماکاروني ............................................................................... 59
فصل ششم:
بخش اول : بستهبندي توسط کارگر و بستهبندي اتوماتيک ................................. 63
بخش دوم : ويژگيهاي بستهبندي مطابق استاندارد ............................................ 64
فصل هفتم
1-7- بخش اول : نگهداري و انبار کردن محصول ............................................. 67
فصل هشتم
1-8- بخش اول : بهداشت کارخانه ..................................................................... 70
الف) رعايت بهداشت توسط کارگران خط توليد ................................................... 70
ب) رعايت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندي و انبار .............................. 71
ج) نظافت قسمتهاي مختلف انبار ........................................................................... 71
فصل نهم :
1-9: بخش اول آزمايش شيمي ............................................................................ 75
الف) تعيين pH ماکاروني ..................................................................................... 75
ب) آزمايش پخت و آزمايش جهت تعيين وزن مواد جامد در آب ........................ 75
ج) آزمايش رطوبت ............................................................................................... 76
2-9- بخش دوم : طرز تهيه محيطهاي کشت ...................................................... 77
الف) طريقه کشت پليت کنت آگار .......................................................................... 77
ب) دستور تهيه سوسپانسيون زرده تخم مرغ .................................................... 78
پ) تهيه محيط کشت سوبرودکستروز آگار ......................................................... 79
ت) طريقه کشت و شمارش آزمونهاي ميکروبي .................................................. 81
ث) تهيه محيط کشت باسيلوس سرئوس .............................................................. 82
ج) طريق کشت کپک............................................................................................... 83
3-9- بخش سوم : آزمون کنترل کيفي مواد اوليه ............................................... 83
4-9- بخش چهارم: کنترل کيفيت فرآوردههاي نهايي .......................................... 88
فصل دهم:
1-10- بخش اول : استاندارد ويژگيهاي ماکاروني ............................................ 97
فصل يازدهم:
بخش اول : بحث و نتيجهگيري ........................................................................... 112
بخش دوم: پيشنهادات ........................................................................................ 113
بخش سوم: مقاله
بخش چهارم: منابع
مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان
برچسب های مهم