تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

فــــــایــــل ســـــــل

ارائه پایان نامه، پایان نامه کارشناسی ارشد , مقاله، تحقیق، پاورپوینت در تمامی رشته ها

تقویم لایه باز 96
http://kia-ir.ir

تعيين آلودگي قارچي در غذاي دست‌ساز و كارخانه‌اي قزل‌آلاي رنگين كمان


تعيين آلودگي قارچي در غذاي دست‌ساز و كارخانه‌اي قزل‌آلاي رنگين كمان

چكيده

در تحقيق حاضر آلودگي قارچي غذاي مصرفي قزل‌آلاي رنگين كمان با تاكيد بر قارچ‌هاي بالقوه مولد مايكوتوكسين مورد ارزيابي قرار گرفت. نمونه‌ها از يك كارخانه تهيه خوراك دام و نيز از 6 مزرعه پرورش تهيه شدند. در كارخانه توليد خوراك از مواد اولیه تشکیل دهنده پلت شامل گندم، آرد گندم، سویا، پودر ماهی، گلوتن و نشاسته و نيز محصول نهايي و از مزارع پرورش قزل‌آلا از خوراك مصرفی نمونه‌گيري بر اساس دستورالعمل شماره 7570 موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران صورت گرفت. نمونه‌ها در كيسه‌هاي پلاستیکي سربسته به آزمایشگاه منتقل شدند و بلافاصله رقت‌هاي مختلف تهيه شده از نمونه‌ها بمنظور جداسازي قارچ به محیط‌های آسپرژيلوس فلاووس و پارازيتيكوس آگار ((AFPA و ديكلران رزبنگال كلرامفنيكل آگار (DRCA) منتقل گردید. كلني‌هاي قارچي به محض ظهور بر روي محيط‌هاي كشت از طريق كشت مجدد بر روي محيط سابورو دكستروز آگار، خالص شده و با استفاده از تلفيقي از ويژگي‌هاي مورفولوژيك ماكرو و ميكروسكوپي در سطح جنس و گونه مورد شناسايي قرار گرفتند. بر اساس نتايج بدست آمده، در مجموع 133 گونه قارچ از 11 جنس با فراواني‌هاي مختلف جدا شد. بيشترين ميزان آلودگي مربوط به محصول نهايي كارخانه (04/18%) و سپس به ترتيب آرد گندم(29/17%) و گلوتن (78/15%) بود. گونه‌هاي آسپرژيلوس از همه محل‌هاي نمونه‌گيري غير از يك مورد گزارش شدند. جنس آسپرژيلوس با 88/54% بالاترين فراواني را دارا بود و بعد از آن به ترتيب جنس‌هاي سودالشريا(03/12%)، پني‌سيليوم(52/10%) و آبسيديا(77/9) قرار داشتند. در بين گونه‌هاي جدا شده بيشترين جداسازي مربوط به گونه آسپرژيلوس فلاووس (84/36%) بود. از محصول نهايي كارخانه خوراك دام و مواد اوليه آن در مجموع 109 گونه قارچ از 11 جنس جدا شد. بيشترين ميزان آلودگي مربوط به پلت(01/22%) و سپس آرد گندم(1/21%) و گلوتن(26/19%) بود. گونه‌هاي جنس آسپرژيلوس از همه نمونه‌هاي غذايي گزارش شدند، در حالي كه جنس‌هاي سودالشريا و الوكلاديوم فقط از پلت جدا شدند. جنس آسپرژيلوس با 96/55% بالاترين فراواني را دارا بود و بعد از آن به ترتيب جنس‌هاي پني‌سليوم(84/12%)، آبسيديا(01/11%) و سودالشريا(1/10%) قرار داشتند. سهم آسپرژيلوس فلاووس 94/33% بود. در نمونه‌هاي به دست آمده از خوراك قزل‌آلا در 6 مزرعه پرورش در مجموع 24 گونه قارچ از 6 جنس جدا شد، كه آسپرژيلوس به تنهايي 50% از اين آلودگي را تشكيل مي‌داد كه همگي مربوط به گونه آسپرژيلوس فلاووس بود. سه مزرعه از غذاي دست ساز و سه مزرعه از غذاي آماده استفاده مي‌كردند. ميزان آلودگي در غذاي دست ساز بيش‌تر از غذاي آماده بود.

 

تعداد صفحات 24 word

 

چكيده 2

مقدمه. 4

روش كار. 8

گسترش مستقیم از پرگنه قارچ. 9

کشت بر روی لام. 10

نتايج. 11

بحث و نتيجه‌گيري.. 16

پيشنهادات.. 21

منابع. 21

 

تصوير 1: روش كشت روي لام. 11

تصویر 2- ویژگی‌های تشخیصی ایزوله‌های آسپرژیلوس فلاووس جداسازی شده از غذای قزل‌آلا: 12

تصوير3: انبار نگه‌داري مواد غذايي كنسانتره تجاري.. 17

تصاوير 4 و 5: شرايط نامناسب خشك كردن پلت.. 18

تصوير 6: استفاده از مواد اوليه نامناسب در تهيه خوراك ماهي.. 19

 


مبلغ واقعی 4,000 تومان    10% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 3,600 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

محبوب ترین ها

پر فروش ترین های فورکیا



مطالب تصادفی

  • پایان نامه ارشد حقوق بررسی تاثیر مسئولیت واردکنندگان خسارت بر زیان دیده
  • پایان نامه ارشد ارتكاب جرم در حال خواب
  • پایان نامه ارشد اختلاف زوجین در خصوص نوع و شرایط عقد نکاح
  • پایان نامه ارشد اجرا ناپذيري احكام خاصه  عقود در عقد  صلح
  • پایان نامه کارشناسی ارشد فیبر نوری
  • مقاله ISI با ترجمه - تاثیر فناوری RFID روی تصمیم گیری های زنجیره ی تامین با بی دقتی های انبارداری
  • مقاله ISI با ترجمه فارسی - معماری شهر هوشمند و برنامه های کاربردی مبتنی بر IoT آن
  • لیست پایان نامه های ارشد روانشناسی
  • لیست پایان نامه ارشد مهندسی کشاورزی
  • لیست پایان نامه های  مهندسی صنایع

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "فروشگاه فایل سل" می باشد
" فروشگاهی از 4KIA "